Το ξέσπασμα σε λυγμούς της Κατσαφάδου και η αποκάλυψη της Χρυσαειδή για το διαζύγιό της, 3 μήνες μετά τον γάμο της!

Πολλά και διάφορα συνέβησαν και σήμερα στην ελληνική σόουμπιζ μόνο που για κάποιους τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι και τα καλύτερα της ζωής τους. Όπως για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, πρώην παίκτρια του Survivor, που πριν καν προλάβει να γιορτάσει τις πρώτες γιορτές με τον σύζυγό της Παναγιώτη Τριβυζά, αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν.

Μάλιστα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή σήμερα, μία μέρα που μάθαμε ότι ήδη έχουν υπογράψει το διαζύγιό τους, φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Το ζευγάρι ήταν μαζί πεντέμιση χρόνια και μόλις τρεις μήνες παντρεμένο αλλά οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα «Δεν μπορώ να πω ότι δεν ισχύει εφόσον έχει μαθευτεί από όλα τα media. Δεν θέλω να μαθεύεται η προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχουν όρια και δεν θέλω να ξεπερνιούνται. Το ότι χωρίσαμε, δεν έχει να κάνει με τη συμμετοχή της στο All Star Survivor».

Πάντως, από την πλευρά της, η Σταυρούλα στις πρώτες δηλώσεις της μετά το χωρισμό και το διαζύγιο έσπευσε να πει σε βραδινή της έξοδο: «Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου. Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια”!

Τα δάκρυα της Κατσαφάδου

Η εκπομπή, της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, ήταν σήμερα αφιερωμένη στα παιδιά και το Make a Wish. Η Δήμητρα Κατσαφάδου λίγο πριν το τέλος της εκπομπής βγήκε on air και με δάκρυα στα μάτια έκανε μία γενναιόδωρη προσφορά συγκινώντας τους πάντες.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε: «Δεν θέλω να φαίνομαι» με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Δήμητρα, καταλαβαίνω ότι ντρέπεσαι, απλώς κάνε το θαύμα σου».

Και τότε η Δήμητρα είπε: «Από εμένα έχετε δέκα ευχές μέσα από την καρδιά μου»!

Η Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία έκλαιγε συνέχεια της απάντησε: «Ναι παιδί μου, με πολλή χαρά».

Οι δέκα ευχές της Δήμητρας Κατσαφάδου μεταφράζονται σε 42.000 ευρώ ότι προσφέρει στο Make a Wish και συγκίνησε τους πάντες!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts