Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας γιορτάζει δύο χρόνια λειτουργίας και την Ημέρα της Μητέρας με δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια και ειδικά τις μητέρες!

Την Κυριακή 14 Μαΐου, τη φετινή μέρα της μητέρας, το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας γιορτάζει τα δεύτερά του γενέθλια μαζί με την Ολυμπιονίκη Ντενίζ Δημάκη, με μοναδικές δράσεις για όλη την οικογένεια και ελεύθερη είσοδο σε όλες τις μητέρες.

Οι φετινές εορταστικές δράσεις του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας είναι αφιερωμένες στην μητέρα, στον άνθρωπο που μεταλαμπαδεύει τις αξίες και τα ιδανικά της ζωής και μας δίνει τα εφόδια να αγωνιζόμαστε συνεχώς. Προσκεκλημένη του Μουσείου θα είναι η Ολυμπιονίκης, εν ενεργεία αθλήτρια του Τριάθλου και μητέρα Ντενίζ Δημάκη.

Η Ντενίζ Δημάκη, η πρώτη Ελληνίδα τριαθλήτρια που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους σε ένα παιχνίδι ρόλων. Οι μικροί επισκέπτες του Μουσείου, σε μια βιωματική δράση, θα πάρουν τον ρόλο του δημοσιογράφου και θα ανακαλύψουν πληροφορίες για την προσκεκλημένη αθλήτρια, για το άθλημα του Τριάθλου και για το πώς είναι να είσαι μαμά Ολυμπιονίκης. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και τον ρόλο του αθλητή, μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, και να συμμετέχουν σε ένα εικαστικό εργαστήριο όπου θα ζωγραφήσουν και θα κατασκευάσουν χειροτεχνίες αφιερωμένες στις μαμάδες τους.

Παράλληλα, εκείνη την ημέρα, το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας τιμά τις μητέρες και τις προσκαλεί σε μια ξεχωριστή επίσκεψη στο Μουσείο με τα παιδιά τους,  προσφέροντας τους ελεύθερη είσοδο για τις ίδιες και μια 45λεπτη περιήγηση στη Μόνιμη Έκθεση του Μουσείου. Οι καθοδηγούμενες περιηγήσεις  θα διεξάγονται από τις 14.00 το μεσημέρι μέχρι τις 18.00 το απόγευμα, στο ακριβώς της κάθε ώρας και σε ομάδες των 25 ατόμων (σημ.: δεν απαιτείται προκράτηση θέσης).

  Πρόγραμμα Εορταστικών Δράσεων
10:00 – 21:00Δωρεάν είσοδος για τις μητέρες (τελευταία είσοδος: 20:00)
12:30 – 12:40Γνωριμία με την Ολυμπιονίκη και τριαθλήτρια Ντενίζ Δημάκη
12:40 – 13:20Εκπαιδευτικές και βιωματικές δράσεις για παιδιά με την Ντενίζ Δημάκη «Ας γίνουμε δημοσιογράφοι» «Προπονούμαι για το τρίαθλο»
13:30 – 14:00Εικαστικό εργαστήριο «Με τη μαμά μου στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας»
14:00 – 18:45Δωρεάν καθοδηγούμενες περιηγήσεις (διάρκειας 45’)

Για να μάθετε περισσότερα για το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας επισκεφτείτε τη σελίδα του https://athensolympicmuseum.org

Σχετικά με το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Φορέας λειτουργίας του Μουσείου είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του Ολυμπιακού Μουσείου ήταν μια πρωτοβουλία της Lamda Development S.A. Το Μουσείο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων. Στόχος του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας είναι να κοινωνήσει τις Αξίες του Ολυμπισμού, να αποδώσει Φόρο Τιμής στους φορείς και τους αθλητές, να εμπνεύσει, να αναδείξει τη συνέχεια της Ολυμπιακής Ιστορίας και τον κομβικό ρόλο της Ελλάδας σε αυτήν. Όραμά του είναι μέσα από τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές του δράσεις να αποτελεί μια εστία Ολυμπιακής Εκπαίδευσης και ανάδειξης της άρρηκτης σχέσης μεταξύ Πολιτισμού και Αθλητισμού.

www.athensolympicmuseum.org/

Σχετικά με τη Lamda Development

Η Lamda Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Στις αναπτύξεις της Lamda Development περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens  Golden Hall και Designer Outlet Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και οι Μαρίνες σε Φλοίσβο και Ελληνικό. Η Lamda Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του «Ελληνικού», η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το εκτιμώμενο ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε €8 δισ. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση.

www.lamdadev.com

www.theellinikon.com.gr/

Επικοινωνία

Lamda Development

Μαρία-Χριστίνα Γρίβα 

Corporate Communications Senior Director

Email: [email protected] 

Τηλ: 2107450647

Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Μαρία Παπαϊωάννου

General Manager, Athens Olympic Museum

Email: [email protected] 

Τηλ. 2106885578

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts