«Το πήρα απόφαση όταν χώρισα…» – Η αποκάλυψη της συντρόφου του Μιχαήλ Ταμπακάκη, Σάντυς Χατζηϊωάννου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, το πρωί της Κυριακής 5/2, μίλησε η Σάντυ Χατζηϊωάνου, μια από τις πρωταγωνίστριες του Σασμού, η οποία είναι σε σχέση με τον πρωταγωνιστή της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, Μιχαήλ Ταμπακάκη

Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και στον τρόπο που κατέληξε σε αυτό το επάγγελμα, κάτι που προξένησε μεγάλο “σοκ” σε όλους όσους άκουσαν τα λόγια της, ενώ απάντησε και για την κριτική που μπορεί να δέχεται εξαιτίας αυτής της επιλογής.

Οι δηλώσεις της Σάντυ Χατζηϊωάννου

«Όταν τελείωσα το Λύκειο, κάπως το σκεφτόμουν κι εγώ μέσα μου. Το είχα αυτό το μικρόβιο ότι θέλω να πάω να το κυνηγήσω, αλλά είχα και μια σχέση τότε και το πήρα απόφαση όταν χώρισα πια κι είπα τώρα είναι η στιγμή να ακολουθήσεις το όνειρό σου», είπε αρχικά η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Έχω αποδεχτεί αυτό που είμαι και δεν με νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι. Είναι κρίμα να συμβαίνουν αυτά ακόμα. Είναι πολύ άσχημο».

Ο πρώην σύντροφος της πριν τον Μιχάλη Ταμπακάκη

Δύο νεαρά και πολύ ταλαντούχα παιδιά, που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στο ”Μαύρο ρόδο” και στον ‘‘Σασμό” είναι μαζί και μάλιστα, όπως αναφέρεται από κοινούς γνωστούς είναι και πολύ ερωτευμένοι.

Ο λόγος για την Σάντυ Χατζηϊωάννου και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, οι οποίου βρήκαν ο ένας τον έρωτα στα μάτια του άλλου Η σχέση τους μπορεί να βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας, όμως μέσα από την Real έγινε γνωστός και ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού. Πιο αναλυτικά, πριν από τον Μιχαήλ είχε 5 χρόνια σχέση με…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts