Το πετσόκομμα του My style rocks, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που απογοητεύουν και η αλλαγή ώρας

My style rocks: Δεν είναι η πρώτη φορά που το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ αλλάζει ώρα μέσα στην τρέχουσα σεζόν και δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο λόγω των χαμηλών πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης.

Το πρόγραμμα προβαλόταν μέχρι και την περασμένη Παρασκευή 17:00 – 19:50 και με τις νέες αλλαγές να ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα 8 Μάη, με ψαλίδισμα μίας και πλέον ώρας καθώς το συμπέρασμα είναι ένα και είναι λογικό: για ποιο λόγο να παίζει στον αέρα ενός καναλιού επί τρεις ώρες εάν δεν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Συγκεκριμένα, το My style rocks από σήμερα 8/5 και στο εξής θα προβάλλεται μία ώρα και δέκα λεπτά λιγότερο. Δηλαδή, το πρόγραμμα θα παίζεται στις οθόνες μας από τις 18:10 έως και τις 19:50 που ξεκινά το δελτίο ειδήσεων με την Σία Κοσιώνη.

Για να μη σχολιάσουμε το γεγονός ότι μέχρι τις 18:40 αντί για τη ροή του επεισοδίου βλέπαμε τις εμπορικές τους διαφημίσεις, με αποτέλεσμα το καθαρό πρόγραμμα να μη διαρκεί ούτε μια ώρα!

Και όχι μόνο αυτό αλλά τελείωσε το επεισόδιο της Δευτέρας 5 λεπτά νωρίτερα χωρίς καν να έχουν ολοκληρώσει όλες οι διαγωνιζόμενες την εμφάνισή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως την χαμένη αυτή ώρα του προγράμματος, το κοινό θα παρακολουθεί -όπως έγινε και σήμερα, την εκπομπή Happy Traveller του Ευτύχη Μπλέτσα! Μία εκπομπή που σαφώς το τηλεοπτικό κοινό λατρεύει να παρακολουθεί πιο ευχάριστα από ένα σχεδόν αδιάφορο ριάλιτι που καθόλου καλά δεν έχουν προωθήσει φέτος.

Πολλοί πίστευαν πως η αλλαγή αυτή θα γινόταν λόγω των εκλογών και ίσως κάποιας έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής όμως φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όπως όλα δείχνουν το πρόγραμμα πετσοκόφτηκε επειδή τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει δεν είναι αυτά που θα ήθελαν ούτε το κανάλι ούτε και η παραγωγή.

Δείτε στο βίντεο την πασαρέλα που πλασάρει το κανάλι ως εντυπωσιακή…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts