Το προξενιό της Ιουλίας: Ξέρεις τι σημαίνει το περιστέρι στο τρέιλερ;

Το προξενιό της Ιουλίας: Πολλούς συμβολισμούς κρύβει το αριστοτεχνικό τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha, που θα δούμε το φθινόπωρο.

Η Έφη Γούση που το δημιούργησε και το σκηνοθέτησε άφησε πολλά υπονοούμενα μέσα από το πώς τοποθέτησε τους ηθοποιούς αλλά ακόμα και μέσα από τα αντικείμενα που επέλεξε.

Ελληνική επαρχία, τέλη του ’50. Καμπάνες, ετοιμασίες, προικιά, λουλούδια, στολισμοί, παραδοσιακή κουλούρα, ντύσιμο νύφης. Γάμος. Αντί για γέλια, δάκρυα. Αντί για χαρές, πρόσωπα παγωμένα, βλέμματα καθηλωτικά. Αντί για τραγούδια, κραυγή.

Αυτά συνθέτουν το τρέιλερ της νέας σειράς που έχει ως κεντρικό του θέμα ένα προξενιό, της Ιουλίας με τον Γιωργίκη.

Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς, το ζευγάρι θα αποκτήσει μία κόρη. Και αυτή θα δολοφονηθεί. Το περιστέρι που κρατά η Ιουλία στα χέρια της είναι ένας συμβολισμός για το αθώο παιδί που θα πεθάνει.

https://www.youtube.com/watch?v=KE8DCdMah60&ab_channel=AlphaTVGreece

Να θυμίσουμε ότι ένα σπουδαίο καστ έχει επιστρατευτεί για τους ρόλους της σειράς:

Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Ηλίας Βαλάσης.

Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts