Το πρωινό: Μετά τη Δούκισσα Νομικού τι; Η επίσημη ανακοίνωση και η επόμενη μέρα μετά την αποχώρησή της!

Το πρωινό: Ήρθε η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού να αλλάξει τα δεδομένα για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η οποία πλέον είναι υπόθεση του Γιώργου Λιάγκα. Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού το μεσημέρι σήμερα (25/9) έκανε λόγο για διαφωνίες που ανάγκασαν την παρουσιάστρια να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σχήμα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από Το Πρωινό.
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Η τελευταία φράση είναι το… καμπανάκι για τη Δούκισσα ότι συνεχίζει να έχει ενεργό συμβόλαιο με τον σταθμό, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να απορροφηθεί από κάποιο άλλο τηλεοπτικό προϊόν του ΑΝΤ1. Όσο για την επόμενη μέρα του Πρωινού, προς το παρόν τα δεδομένα είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι το πρώτο… βιολί στην παρέα μέχρι να παρθούν αποφάσεις.

Εκείνο που είναι δεδομένο είναι πως η ατμόσφαιρα τις τελευταίες μέρες στο παρασκήνιο του Πρωινού μύριζε μπαρούτι ενώ η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας μετά την ανακοίνωση, υποδεικνύει ότι η ίδια δεν ένιωθε να σέβονται τη δουλειά της.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.
Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.


Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν 🙏🏻♥️», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού. Και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts