Το πρώτο μήνυμα της Πηλιάκη μετά την αποχώρησή της και τα τρυφερά λόγια του Χανταμπάκη #Nomadsgr

Όπως είδατε ήδη στο τρέιλερ της Κυριακής (Δείτε πιο κάτω), η Όλγα Πηλιάκη αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads! H Ολυμπιονίκης έφυγε από το ριάλιτι και πόσταρε το πρώτο της μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Μπλε ποιανού? Ωκεανού!! Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Σύντομα κοντά σας!❤️ @stelioshantampakis σε ευχαριστώ για όλα! #olgapiliaki #hantampakakia #nomads #ant1 #tvreality#μπλεποιανουωκεανου»!
Από την πλευρά του,  ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την οικειοθελή αποχώρησή της έγραψε δύο τρυφερά λόγια για τη γυναίκα του: «Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Όλγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.. ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Όλγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! “Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα… από τη πρώτη στιγμή…..” #olgapiliaki #❤️#axia #tattoo»! Αναμένουμε να γυρίσει η παίκτρια του Nomads από τις Φιλιππίνες και να δούμε να κάνει αποκαλύψεις στο πρωινό και τη Φαίη Σκορδά! (Συνεχίστε παρακάτω…)

Το τρέιλερ της Κυριακής:

Διαβάστε επίσης στο magazinomou.gr:

Η Μελίνα Μακρή εντυπωσίασε ως μοντέλο σε fashion show! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο εδώ. Του έδωσαν και κατάλαβε στον Βέρτη τα κορίτσια του My style rocks (ΦΩΤΟ)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts