Το σαλόνι ομορφιάς του Corfu Palace Hotel προσφέρει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης και ανανέωσης

O Γιώργος Ντάβλας, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών, επέλεξε για τη διαμονή του, το επιβλητικό στολίδι της Κέρκυρας, το Corfu Palace Hotel ενώ επισκέφθηκε και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της hair stylish και ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου του ξενοδοχείου, Αλεξάνδρα Παχή, για την ανανέωση του look του με μια εξατομικευμένη θεραπεία περιποίησης, θρέψης και ενυδάτωσης των μαλλιών.

Οι επισκέπτες του Corfu Palace Hotel μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικές υπηρεσίες ομορφιάς και να περιποιηθούν τον εαυτό τους με τις κατάλληλες για κάθε τύπο μαλλιών και στυλ θεραπείες και styling σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, με τις γνώσεις και την εμπειρία της ταλαντούχας κομμώτριας και ιδιοκτήτριας του beauty salon, που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου, Αλεξάνδρας Παχή.

Για μοναδικά και πρωτότυπα χτενίσματα για κάθε γούστο και στυλ, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού καλώντας την απευθείας στο +306932440492 ή μέσω email στο [email protected].

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts