«Το σόι σου»: Πρωταγωνιστής της σειράς ξεκαθαρίζει αν είναι σε σχέση ή μόνος του!

∆εν πρόλαβε να εµφανιστεί στην επίσηµη πρεµιέρα της «Λωξάντρας» µε ξανθιά εντυπωσιακή συνοδό και τα δηµοσιεύµατα περί νέας σχέσης κυκλοφόρησαν αµέσως.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής επιτυχίας «Το σόι σου» στον Alpha, έσπευσε να διαψεύσει στο περιβάλλον του όσα γράφτηκαν, διευκρινίζοντας ότι η κοπέλα είναι απλά φίλη του και µάλιστα έχει σχέση.

Αυτή την περίοδο, ο ηθοποιός απολαµβάνει τη µοναξιά του, καθώς η ζωή του τελευταία ήταν αρκετά ανήσυχη. Εκτός από τις δύο πρόσφατες σχέσεις του, για τις οποίες είχε µιλήσει και σε τηλεοπτική εκποµπή, είχε να αντιµετωπίσει και την απώλεια ενός πολυαγαπηµένου του ανθρώπου.

Αν και ο ηθοποιός είναι υπέρ των σχέσεων, φαίνεται ότι ακόµη δεν έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του. Εκείνο που ο ίδιος αποκάλυψε ήταν ότι έχει χωρίσει µε την 22χρονη σύντροφό του και ότι ήταν ερωτευµένος µε µια γυναίκα 35 χρόνων, την οποία είχε γνωρίσει στην Καλαµάτα, απ’ όπου κατάγεται. Μάλιστα, τότε είχε τονίσει πως δεν θα έλεγε «όχι» σε έναν γάµο. Τελικά, όµως, ούτε η τελευταία του σχέση κράτησε αρκετά.

Στην τελευταία του έξοδο, µάλιστα, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι η ξανθιά γυναίκα, µε την οποία τον είδαµε στο θέατρο «Βεάκη», ήταν η 35χρονη σύντροφος για την οποία είχε µιλήσει. Αξίζει να πούµε ότι ο Γιώργος Γιαννόπουλος σπάνια κάνει επίσηµες εµφανίσεις µε τις συντρόφους του, αφού προτιµά να κρατά χαµηλούς τόνους. Είναι παλαιάς κοπής αρσενικό και δεν του αρέσει να εκθέτει στη δηµοσιότητα τις σχέσεις του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Realnews, ο ηθοποιός δεν προλαβαίνει να νιώσει µοναξιά, καθώς οι επαγγελµατικές του υποχρεώσεις είναι ουκ ολίγες. Από τη µία τα σχεδόν καθηµερινά γυρίσµατα για τη σειρά «Το σόι σου», από την άλλη η θεατρική επιτυχία των Αλέξανδρου Ρήγα ∆ηµήτρη Αποστόλου «Μπαµπά µην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», στο θέατρο «Ριάλτο» δεν του αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο. Εκείνο, όµως, που δεν παραλείπει ποτέ -όσες δουλειές και να κάνειείναι η γυµναστική, καθώς τον χαλαρώνει και του έχει γίνει τρόπος ζωής. Οσο για την προσωπική ζωή, ο Γιώργος Γιαννόπουλος δεν πτοείται και χωρίς άγχος πάει για το καλύτερο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts