Το celebrity ζευγάρι που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μαζί κι όμως το είδαμε!

Και ενώ τα επαγγελματικά της πάνε φανταστικά, δεν γνωρίζαμε καθόλου τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, μέχρι που μας το αποκάλυψε η ίδια μέσα από το instagram της. Το ζευγάρι φημολογούνταν ότι είναι μαζί εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά το ανακοίνωσαν στο κοινό τους μόλις αυτή την εβδομάδα με τα δύο παρακάτω post στα instagram account τους. Η Ariana Grande εκτός του γεγονότος ότι κατέχει την πιο διάσημη αλογοουρά στον κόσμο, είναι και η μεγαλύτερη pop star της γενιάς της με εκατομμύρια θαυμαστές και μία φωνή που θυμίζει σε έκταση αυτή της Mariah Carey. Το τελευταίο της single “Νο tears left to cry” είναι power play σε όλα τα ραδιόφωνα του κόσμου και η νεαρή pop star που γνωρίσαμε μέσα από τη Disney βρίσκεται στην κορφή των charts σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. H Ariana λοιπόν έχει ένα νέο σύντροφο που ίσως κάποιοι να μην γνωρίζουν, αλλά είναι πολύ διάσημος όπως και η ίδια. Ο σύντροφός της είναι ο Pete Davidson, κωμικός του SNL (Saturday Night Live), ο νεαρότερος στην ιστορία που μπήκε στο cast της πιο διάσημης κωμικής εκπομπής στον κόσμο.

Πόσο γλυκιά αφιέρωση της μικροσκοπικής καλλονής στον πραγματικά αστείο αγόρι της που δεν έχετε δει σε stand up comedy, πρέπει να το τολμήσετε άμεσα.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την κούκλα κόρη του Δώρου Παναγίδη

Νέα σελίδα στη ζωή της Μίνας Αρναούτη-Σε ποια εκπομπή θα την δούμε;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts