Το Ceresio7 ανοίγει τις πόρτες του στη Μύκονο

Έχοντας ως αφετηρία την επιτυχία και την εμπειρία των 8 χρόνων του εστιατορίου στο Μιλάνο, το Ceresio7 φτάνει στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2021, σε συνεργασία με τον Γιάννη και τον Γρηγόρη Γκόφα. 

Στο κέντρο της Χώρας, το εστιατόριο Ceresio7 Mykonos είναι η καινούργια δημιουργική και αισθητική ιδέα των Dean και Dan Caten και του αρχιτεκτονικού γραφείου Storage Milano. Το Ceresio7 Mykonos στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό στυλ του νησιού με την ιταλική φινέτσα και τον κομψό μοντερνισμό της δεκαετίας του ’50. Ένα όραμα που διαπερνά τους χώρους σε όλες τις πτυχές του, από την αρχιτεκτονική έως τη διάταξη, από τον εσωτερικό σχεδιασμό έως τη διακόσμηση. 

Το εστιατόριο απλώνεται σε έκταση μεγαλύτερη από 400 τ.μ., σε μια όμορφη αυλή με λευκή τοιχοποιία όπου η διακόσμηση του χώρου κινείται σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις. Ξεκινώντας με το εξαιρετικό δάπεδο, το πράσινο στοιχείο της φύσης που είναι απόλυτα εναρμονισμένο μέσα στο χώρο, τα κομψά καθίσματα του εστιατορίου και φτάνοντας μέχρι τα κεραμικά σκεύη στο τραπέζι, οι επισκέπτες βιώνουν την ξεχωριστή φιλοξενία του Ceresio7 Mykonos.  

Η κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, προσφέρει μια μοναδική σύγχρονη ερμηνεία της ιταλικής κουζίνας, βασισμένη σε καλά στρογγυλεμένες γεύσεις και στη συνέπεια των πιάτων, στα οποία η απλότητα είναι συνώνυμη με την αυθεντικότητα. Το bar του εστιατορίου ξεχωρίζει για τα cocktails και τη λίστα κρασιών και ποτών. 

Το Ceresio7 Mykonos αποτελεί το νέο συναρπαστικό σημείο συνάντησης στο Νησί των Ανέμων που υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του μια high-end dinner εμπειρία με εκλεκτές γεύσεις, συνδυάζοντας ποιότητα, χαλάρωση και αναψυχή. 

Ceresio7 Mykonos: Καλογερά 25, Μύκονος 84600 

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή: 19:30-3:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας & Κρατήσεις: +30 6936799626, [email protected] 

www.ceresio7.com 

PR & Media Contact: Χάρης Ντάβλας (Davlas & PaRtners), email: [email protected] 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts