Το Profhilo αποτελεί την τελευταία καινοτομία στην αναδόμηση της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα

Τα Vivify σας προτείνουν τo Profhilo, μια νέα θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης μη επεμβατική, γρήγορη, ανώδυνη που έχει άμεσα αποτελέσματα. To Profhilo έχει βραβευτεί για τα εξαιρετικά αποτελέσματά του σε διεθνείς διαγωνισμούς κοσμητολογίας και αντιγήρανσης. 

Περιέχει υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, δίχως την προσθήκη συνδεδεμένων χημικών προϊόντων και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα. Xάρη στην υψηλή ρευστότητά του δεν αφήνει ανωμαλίες στους ιστούς, ενώ αναπτύχθηκε μια ειδική Τεχνική ΒΑΡ και για την εφαρμογή του στον λαιμό. 

Το Profhilo πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος, λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες και βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας. Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση ενώ λειαίνει τα σημάδια γήρανσης και επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. 

Τα Vivify είναι κέντρα Aισθητικής και Aντιγήρανσης. Δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Επιστημονική Αισθητική να συνδυάζεται με την Κοσμετολογία. Εφαρμόζουν συνεχώς νέες θεραπείες και τεχνικές που μας βοηθούν να απαλύνουμε τις ρυτίδες, να βελτιώσουμε τη χαλάρωση και να καλύψουμε τα σημάδια που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site των Vivify Beauty Science www.vivify.gr ή καλέστε στο 211 187 7900.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts