Το YellowKorner φιλοξενεί την έκθεση «paparazzi»

Το YellowKorner φιλοξενεί μια έκθεση από τους Bruno Mouron και Pascal Rostain, δύο φωτογράφους περισσότερο γνωστοί ως «paparazzi».

Το 1988, οι Bruno Mouron και Pascal Rostain, φωτογράφοι στο Paris Match, ανακάλυψαν μια κοινωνιολογική μελέτη που αποδεικνύει ότι τα απόβλητα αντανακλούν τη ζωή των ανθρώπων. Οι “ειδικοί” των celebrities αποφάσισαν να εφαρμόσουν αυτήν την αρχή σε έναν κόσμο που οι ίδιοι γνωρίζουν αρκετά καλά: των κόσμο των stars.

Οι κομψά διατεταγμένες “νεκρές φύσεις”, με φόντο το μαύρο βελούδο, υπενθυμίζουν σύγχρονες herbarium συλλογές, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν ατομικά πορτρέτα των ιδιοκτητών τους. Μέσα από αυτές τις φωτογραφικές συλλογές, παρουσιάζουν μία καλλιτεχνική και ταυτόχρονα κοινωνική αντανάκλαση του κόσμου.

Με αυτό το έργο, οι φωτογράφοι Burno Mouron και Pascal Rostain κάνουν μία μίξη τέχνης με ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον, την υπερκατανάλωση και την ρύπανση του πλαστικού.

https://www.yellowkorner.com/gr-en/home

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts