Τραγική εξέλιξη για τους 2 Έλληνες αγνοούμενους – Βρέθηκαν νεκροί κάτω από…

Ο καταστροφικός σεισμός, που χτύπησε την Τουρκία έχει αφαιρέσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι όσο περνάνε οι ημέρες και οι ώρες αυξάνονται διαρκώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν λέγεται, πως αγνοούνται στην περιοχή της Αντιόχειας δύο Έλληνες, καθώς ένα ζευγάρι έμεινε σε μία από τις πολυκατοικίες, που γκρεμίστηκαν.

Η ΕΜΑΚ βρίσκεται στα επίμαχα σημεία και κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να βρουν το ζευγάρι, ωστόσο μέσα από το ρεπορτάζ του Live news την Παρασκευή 10/2 έγινε γνωστό, πως με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ούτε και με τις έρευνες εντοπίστηκε κάποιο σημάδι ζωής.

Δείτε επίσης: Σεισμός Τουρκία: Ανατριχιαστικό! Η στιγμή που ο Κωστίδης βλέπει νεκρό άνθρωπο μπροστά στα μάτια του

Οι δύο σύζυγοι εντοπίστηκαν αγκαλιασμένοι κάτω από το κρεβάτι, στα συντρίμμια του σπιτιού τους. Στην αρχή οι αρχές επέδειξαν στον γαμπρό το δαχτυλίδι του άνδρα και δεν το αναγνώρισε, ενώ στη συνέχεια τον ανέσυραν από τα συντρίμμια. Τότε, τον αναγνώρισε.

Βρέθηκαν νεκροί οι δύο Έλληνες που αναζητούνταν στην Τουρκία

Δυστυχώς η τελευταία ενημέρωση, που κυκλοφορεί αναφέρει, πως το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό και συγκεκριμένα οι αρχές τους εντόπισε αγκαλιά κάτω από το κρεβάτι, ενώ στη συνέχεια ο γιος τους αναγνώρισε τα το δαχτυλίδι τους, που του παραδόθηκε.

Η στιγμή που άνδρες της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν μια 6χρονη μετά τον σεισμό της Τουρκίας
Ένας Έλληνας πυροσβέστης και στη συνέχεια άλλοι δύο, κατάφεραν να προσεγγίσουν την 6χρονη αδελφούλα της 7χρονης Φατμά που χθες είχε δώσει στίγμα ζωής και να την ανασύρουν ζωντανή. Οι άνδρες της ελληνικής ΕΜΑΚ με δυσκολία κρατούσαν τα δάκρυά τους, συγκινημένοι από τη διάσωση του παιδιού.

Ωστόσο, η μητέρα αλλά και νωρίτερα η 7χρονη Φατμά ανασύρθηκε νεκρή. Η ελληνική ΕΜΑΚ έζησε κι άλλο θαύμα, καθώς έβγαλε ζωντανό έναν 50χρονο.

Η 7χρονη Φατμά που ήταν εκείνη που με τις φωνές της, τράβηξε την προσοχή των Ελλήνων διασωστών, δεν κατάφερε τελικά να μείνει στη ζωή, καθώς έμεινε πάνω από 24 ώρες κάτω από τα συντρίμμια.

Τις αγωνιώδεις προσπάθειες της ελληνικής ΕΜΑΚ καταγράφει η κάμερα της ΕΡΤ και ο απεσταλμένος Γιώργος Σιδέρης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts