Τραγικό: Οι «ξαναδέστε τους» σνομπάρουν τον Ant1 ενώ όλοι έχουν «φάει ψωμί» από εκεί

Είναι από αυτά που ακούμε και σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Οι παρουσιαστές της εκπομπής «ξαναδέστε τους» , Μαίρη Συνατσάκη, Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη,  δέχτηκαν e-mail από τον Ant1-όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε,  για να παραβρεθούν στο πάρτι που θα κάνει.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε on camera με μεγάλη άνεση και ειρωνία ταυτόχρονα,  να σταματήσουν να του στέλνουν προσκλήσεις και μηνύματα γιατί πολύ απλά δεν θα πάνε, είναι ντροπή. Η Ηλιάκη είπε πως μιλάει με τους ανθρώπους εκεί  αλλά ο Νίκος συνέχισε και είπε πως δεν είναι σωστό. Η Μαίρη Συνατσάκη από την άλλη θα πήγαινε στο πάρτι εάν της έδιναν μερικά πλάνα που ήθελε.

Και είναι απορίας άξιο, όλοι αυτοί δεν δούλευαν στον Ant1; Και μάλιστα μέχρι πρόσφατα. Ο καθένας από αυτούς μπορεί να έφυγε με διαφορετικό τρόπο, δεν παύεις όμως να σέβεσαι και να εκτιμάς ένα κανάλι το οποίο σου έχει δώσει να φας.

Αν θες να την πεις την κακία σου πες την όταν πέσουν οι διαφημίσεις δεν χρειαζόταν να την ακούσουμε όλοι. Ωστόσο, οι κοπέλες κάπως πήγαν να το σώσουν, προφανώς μη θέλοντας και να χαλάσουν και τις σχέσεις τους με τους ανθρώπους του Ant1, ο Μουτσινάς όμως… ακάθεκτος έσταζε δηλητήριο.

Κάντε μας like στο Facebook!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts