Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Ο δρόμος είναι ελεύθερος για να κερδίσει ο…»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε τον Τριαντάφυλλο στις πρόβες του J2US. To μουσικό show αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί την Παρασκευή και όλοι κάνουν πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη βραδιά.

Ο τραγουδιστής που είναι ζευγάρι με την Φελίσια Λαπάτη, για ακόμη μια φορά ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για το Survivor All Star.

Αρχικά μίλησε για την φιλία που τους συνδέει με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο, με τους οποίους έψησε το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του επιχειρηματία. Μετέφερε την ψυχολογική κατάσταση της αθλήτριας μετά την ληστεία στο σπίτι τους.

«Τα παιδιά όλα καλά. Είναι νέα παιδιά το ξεπεράσανε. Όντως μου είπε ο Φίντι ήταν πολύ τρομακτικό και η Κατερίνα ακόμη όταν μπαίνει στο σπίτι κοιτάει δεξιά και αριστερά. Είναι πολύ περίεργο», ανέφερε ενώ σχολίασε και την αποβολή της από το All Star «Η Δαλάκα είμαι σίγουρος πως θα πήγαινε τελικό αν έμενε και ίσως θα το έπαιρνε. Γιατί να αποβληθεί; Ενόχλησε η κοπέλα επειδή είναι καλή».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη: «Στεναχωρήθηκε όλος ο κόσμος γιατί ήταν πολύ καλός ο Στέλιος, έδειξε ήθος. Αγωνιζόταν για τα παιδάκι του, για την γυναίκα του. Θα πήγαινε πολύ μακριά και κρίμα που έφυγε έτσι», σχολίασε.

Αυτόν θέλει νικητή του Survivor All Star ο Τριαντάφυλλος

Στο τέλος αποκάλυψε ποιον θέλει για νικητή του All Star «Άνοιξε ο δρόμος! Αν και τώρα δεν το πάρει ο Σάκης είναι σαν να χτυπάς πέναλντι χωρίς τερματοφύλακα. Αν του το πάρει ο Μπάρτζης ή ο Μπόγδανος..», είπε παρόλο που είχε πει ότι δεν τον στηρίζει λόγω της φιλίας του με τον Γιώργο Κόρομι μέσα στο παιχνίδι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts