Τσιμτσιλή για Χρηστίδου: «Μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι ο Θοδωρής…»

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε σχετικά με τη δικαστική τους διαμάχη και αποκάλυψε μία φράση που της είπε η παρουσιάστρια.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου στο Breakfast@Star, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχαν.
«Μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο εκείνη την ημέρα και το πρωί που σας είπα κάποια πράγματα που ένιωθε και αισθανόταν. Μου είπε ότι όλες οι πλευρές ήξεραν ότι επί της ουσίας η ίδια δεν θα μπει σε λεπτομέρειες γιατί ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, Happy Day.

Και μετέφερε τα λόγια της Σίσσυς «Ο Θοδωρής είπε κάποια πράγματα ήταν δική του επιλογή, το ότι δεν ισχύουν, φαίνεται από τις δικαστικές αποφάσεις που έχεις βγει. Εγώ να βγω, να εκθέσω τον πατέρα των παιδιών μου και να πω πράγματα που θα μείνουν στο διαδίκτυο και που θα τα στεναχωρήσουν και μπουν τα παιδιά στη διαδικασία να θεωρήσουν ότι οι γονείς τους έρχονται σε μια δημόσια κόντρα, δεν θα το κάνω ποτέ».

Και κατέληξε κάνοντας μία αποκάλυψη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μάλιστα μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι το ήξερε ο Θοδωρής αυτό ότι δεν θα σηκώσει το γάντι για μια τέτοια δημόσια κόντρα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts