Τσουνάμι αλλαγών στον Ant1!

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, οι δύο παρουσιαστές που συζητούνται για το κυριακάτικο variety show είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, που είναι κολλητοί φίλοι και θα αναπτύξουν την απαιτούμενη χημεία. Ο Γιώργος Λιάγκας επικεντρώνεται στο late night show του, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν πρόκειται να αναλάβει και ριάλιτι! Επικρατέστερο είναι το «I’m a celebrity, get me out of here!» το οποίο είχε ακουστεί και στο τέλος της σεζόν αυτής, με τον σταθμό του Αμαρουσίου να επικεντρώνεται, όπως φαίνεται, στα ριάλιτι επιβίωσης! (Συνεχίστε παρακάτω…)

Όσο για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι Still standing; Για αυτό ακούγονται ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Μπεκατώρου για συμπαρουσίαση! «Ο Νίκος πρέπει να κάνει κάτι προστατευμένο φέτος, γιατί προέρχεται από μία αποτυχία! Έχει κλειδώσει το τηλεπαιχνίδι Μουτσινά-Μπεκατώρου! Όλα έχουν κλείσει, μόνο το πρωινό του Σαββατοκύριακου δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει, ψάχνουν χορηγούς! Αλλά η Μαρία Μπεκατώρου δεν θα είναι. Από τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος το πρόγραμμα, τα πάντα έχουν κλειδώσει, απλά δεν τα ανακοινώνουν!» είπε η Κατερίνα Καινούργιου χαρακτηριστικά. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts