Τhemis Z: Ένα brand που ταξιδεύει παντού!

Με pop up stores στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο στο ενεργητικό της, όπου παρουσίασε το lifestyle brand της Themis Z., η σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη-Κανελλοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα για να διοργανώσει δύο μοναδικές Christmas pop up shopping εμπειρίες. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου παρουσίασε τις δημιουργίες της στο OAK Cava στην Αθήνα, ενώ στις  13 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει στο ξενοδοχείο Excelsior στη Θεσσαλονίκη.

Η απλότητα των γραμμών και η λιτή πολυτέλεια των υλικών της συλλογής της, σε συνδυασμό με την ανεπιτήδευτη κομψότητα των μοτίβων συνεπαίρνουν πάντα όλους τους θαυμαστές της. Η σχεδιάστρια έχει ήδη χαρακτηριστεί από τον διεθνή τύπο ως «η επιτομή της σύγχρονης ελληνικότητας», ένας τίτλος που μεταφράζεται μέσω των γήινων αποχρώσεων και των χρυσών λεπτομερειών που έχουν γίνει πια το σήμα κατατεθέν της και αναγνωρίζονται  παντού! Τα μοναδικά κομμάτια της που σαγηνεύουν με τον κλασικό, αλλά συγχρόνως signature σχεδιασμό τους, μάγεψαν τον γαλλικό οίκο Dior και έτσι γεννήθηκε η συνεργασία της με το Dior Maison. 

Τα Themis Z. θα τα βρείτε και στο flagship store, στον ωραιότερο δρόμο του Gstaad, στην Promenade, δίπλα στο κατάστημα Graff καθως και on line στο www.themisz.com

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts