«Υπάρχει μια ομάδα…» – Η οριστική ανακοίνωση του Αρναούτογλου για την αντικατάσταση του Λιάγκα στο Πρωινό

O Γρηγόρης Αρναούτογλου πιάστηκε από την κάμερα του Μega Καλημέρα την Τρίτη14/2 με τον παρουσιαστή, αν και από το αυτοκίνητό του, να κάνει αναλυτικές δηλώσεις.

Ένα από τα θέματα, για το οποίο ερωτήθηκε μιας και συζητιέται έντονα έχει να κάνει με το κανάλι, που ανήκει ο παρουσιαστής, στον ΑΝΤ1 και με την αντικατάσταση του Γιώργου Λιάγκα από τον ίδιο.

Τελευταία λοιπόν λέγεται, πως ο Γρηγόρης θα κάνει από του χρόνου το Πρωινό, με το Λιάγκα πρόσφατα να ξεσπάει μιας και φέρνει πολύ δυνατά νούμερα.

«Βγήκε το πρωί μια τηλεοπτική εκπομπή και έλεγε ότι έχει συμφωνήσει ο Γρηγόρης με το κανάλι να κάνει του χρόνου το πρωινό, εγώ δεν το έχω μάθει ακόμα και όταν το συμφωνήσουν τότε θα μου το πουν.

Αυτή η πλάκα που γίνεται ότι πρέπει να κοπούν οι εκπομπές που πάνε καλά… Αυτές που δεν πάνε καλά, δεν πειράζει, τις αφήνουν τα κανάλια. Αυτές που δεν πάνε καλά αυτές κόβουν τα κανάλια, δηλαδή είναι ηλίθιοι στα κανάλια. Και το λένε οι τηλεοπτικοί συντάκτες αυτό…», είπε χαρακτηριστικά ο Λιάγκας.

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Αρναούτογλου έδωσε τέλος στις φήμες με τον ίδιο να νιώθει άσχημα, με όλο αυτό που έχει συμβεί, καθώς δε θα ήθελε ούτε ο ίδιος – μιας και ανήκει στον ίδιο χώρο – να βιώσει κάτι αντίστοιχο, όπως στην προκειμένη ο Λιάγκας.

Οι νέες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αντικατάσταση του Γιώργου Λιάγκα

«Είναι αγένεια αυτό το πράγμα που γίνεται για τον Γιώργο Λιάγκα. Δε το κάνω ούτε από θέμα κολλητιλικίου ή ο,τιδήποτε άλλο, το κάνω από επαγγελματικό σεβασμό. Με τον Γιώργο έχουμε μια σχέση απλή. Είναι όμως αγένεια όταν ο άνθρωπος αυτός είναι στην ώρα του και τη δουλειά του, και δουλεύουν άνθρωποι και υπάρχει μια ομάδα από ανθρώπους που εργάζονται και παίρνουν χρήματα από εκεί και πάνε και καλά όπως πάει το Πρωινό, να ακούγεται αυτό το πράγμα.

Το θεωρώ πολύ μεγάλη αγένεια και δεν υπάρχει λόγος να το ξανασυζητήσουμε. Ούτε εγώ έχω συζητήσει με κανέναν για πρωινό. Είναι πάρα πολύ κακό αυτό που κάνουν. Δε θα ήθελα να συμβαίνει σε μένα, οπότε, δε θα ήθελα να συμβαίνει και σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Στα καλά καθούμενα εκεί που πάει στα δουλειά του, να του λένε ότι του χρόνου δε θα είσαι. Αν θα είναι ή δε θα είναι, θα μιλήσει με το κανάλι και στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν τι θα γίνει και τι θα αλλάξει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για πρωινό μέχρι τώρα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts