Υρώ Μανέ: «Τι ερώτηση είναι αυτή;» – Ασύλληπτο περιστατικό με την Νάσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του “Στούντιο 4”

Το πρωί της Δευτέρας (6/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Υρώ Μανέ. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για το #metoo έκανε λόγο για την συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές, που την έκαναν ευρύτερα γνωστή.

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου, πάνω στην κουβέντα έκανε μια ερώτηση στην ηθοποιό, που την έφερε όχι μόνο σε δύσκολη θέση, αλλά νευρίασε κιόλας, χωρίς να σκέφτεται ότι βρισκόταν ζωντανά στον αέρα της εκπομπής στην ΕΡΤ.

Η στιγμή που η Υρώ Μανέ νευρίασε με την Νανσυ Ζαμπέτογλου

«Ήταν το τυχερό κι αυτά που είπαμε ήταν επιτυχίες. Το έχω πει κι εδώ, το καταλάβαινα τότε, αλλά καταλάβαινα και τον αγώνα μου. Έλεγα ότι δικαιώνεται αυτός ο αγώνας κι αυτό το τρέξιμο γιατί μπορεί να υπήρχαν άλλοι άνθρωποι που μπορεί να περίμεναν να χτυπήσει το τηλέφωνο. Ποιος θα σου χτυπήσει το τηλέφωνο κοπέλα μου; Δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου. Πρέπει να τρέξεις, να το παλέψεις και να πεις είμαι εδώ δείτε με. Να κάνω οντισιόν να με ακούσετε κι αν σας κάνω καλώς» είπε αρχικά η Υρώ Μανέ.

«Μέσα σε όλο αυτό πως προλάβαινες κι ερωτεύεσαι κιόλας και σε βρήκε ο έρωτας μπαμ;» ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. «Ε καλά κι εσύ τώρα. Τι ερώτηση είναι αυτή που μου κάνεις; Θα με τρελάνεις; Ε δεν ήμουν και σε μοναστήρι βρε παιδιά. Έβγαινα κι εγώ σαν άνθρωπος, θα πήγαινα και καμια εκδρομή. Ανθρώπινα πράγματα. Κανονικά. Δεν ήμουν πολύ τότε στα μπαρ» απάντησε η Υρώ Μανέ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Υρώ Μανέ αναφέρθηκε με τα πιο όμορφα λόγια στους γονείς της και τις αξίες της οποίες θέλησε να μεταφέρει αργότερα στην δική της κόρη.

«Εγώ και ο Τάσος παλέψαμε να της δώσουμε έναν μπούσουλα ζωής και αυτό που λέω στην ίδια και γενικά, ότι τα λόγια είναι πολύ περιττά. Μόνο με τις πράξεις σου δείχνεις τον δρόμο», ανέφερε η Υρώ Μανέ.

Για την επιτυχία της σειράς «Εγκλήματα»: «Στο πικ της επιτυχίας γιατί είχαμε το Θέατρο Αποθήκη και τα Εγκλήματα, πιο επιτυχία δεν υπάρχει και το ξέρετε -το λέω έτσι με ταπεινότητα, το έχει δείξει και ο χρόνος- συνέπεσε να φτιάξω την οικογένειά μου και να έχω και τη Φαίδρα. Ήθελα μια ισορροπία», εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της: «Έπαιζα μέχρι τον έκτο μήνα στο θέατρο (…) και παντρεύτηκα ενώ έπαιζα. Το ήξεραν οι άνθρωποι στη δουλειά μου, είχαν έρθει και στον γάμο, ήταν κλειστός γάμος», ανέφερε η Υρώ Μανέ.

Η Υρώ Μανέ αναφέρθηκε στη μία και μοναδική φωτογραφία που ανέβασε στα social media με τον σύζυγό της.

«Ο Τάσος είναι συνοδοιπόρος στη ζωή, είναι στήριγμα, δεν το συζητώ, αλλά με δυσκολεύει να προβάλλω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή. Μου είναι σχεδόν κουραστικό, με πλήττει θανάσιμα.

Έτυχε (η φωτογραφία) που πήγαμε σε έναν γάμο φίλων μας, ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και ήταν και το πρώτο γκέι ζευγάρι που παντρεύτηκε και έκανε και πολύ ωραίο γάμο και είναι φίλοι καλοί. Πήγαμε στο πάρτι για τον γάμο τους και βγήκαμε μια φωτογραφία», εξομολογήθηκε η Υρώ Μανέ καλεσμένη στην ΕΡΤ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts