Φανταστικό: Το μεγαλύτερο σπα της Ευρώπης μοιάζει με τροπικό νησί

Ό,τι πιο όμορφο έχω δει σήμερα. Πιστέψτε με χαλάρωσα μόνο και μόνο που είδα τις εικόνες. Πέφτει λίγο μακριά για να το επισκεφτούμε τώρα αμέσως αλλά πάρτε μια γεύση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε βγάλει ο δρόμος στη Ρουμανία.  Ο παράδεισος αυτός που θα δείτε πιο κάτω είναι πέρα ως πέρα αληθινός και βρίσκεται στην καρδιά του Βουκουρεστίου. Πρόκειται για το Therme Bucharest Park, που άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του 2016 και είναι ένα πάρκο ευεξίας, χαλάρωσης και διασκέδασης 30.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βασίζεται στα ιαματικά νερά της περιοχής Balotesti.

Instagram /therme_bucuresti
Instagram /therme_bucuresti

Το πάρκο διαθέτει 8 εσωτερικές και εξωτερικές θερμικές πισίνες γεμάτες με ιαματικό νερό, εστιατόρια, το μεγαλύτερο εσωτερικό και εξωτερικό κήπο της Ρουμανίας με πάνω από 800.000 φυτά και εκατοντάδες είδη δέντρων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η μεγαλύτερη έκταση με πραγματικούς φοίνικες στην Ευρώπη.

Το ιαματικό νερό στις πισίνες του συγκροτήματος βγαίνει από βάθος 3.100 μέτρων, ενώ η θερμοκρασία στην ατμόσφαιρα του Therme Bucharest Park κυμαίνεται μόνιμα μεταξύ 29 και 30 βαθμών Κελσίου.

Instagram /therme_bucuresti
Instagram /therme_bucuresti

Επίσης, χωρίζεται σε τρεις βασικούς τομείς, καθένας από τους οποίους έχει ένα συγκεκριμένο θέμα. Η περιοχή που ονομάζεται «Palm» είναι ένας χώρος για χαλάρωση ανάμεσα σε πεντακόσιους φοίνικες -ο μεγαλύτερος κήπος αυτού του είδους στην Ευρώπη.

Ο τομέας «Elysium» έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να απολαύσουν τη σάουνα και το μασάζ, ενώ ο τρίτος τομέας προσφέρει ένα κέντρο διασκέδασης με πισίνα με τεχνητά κύματα (η μεγαλύτερη στη Ρουμανία) και νεροτσουλήθρες, καθώς επίσης κι ένα μπαρ δίπλα από την πισίνα για κοκτέιλ.

Instagram /therme_bucuresti
Instagram /therme_bucuresti

Ο τροπικός παράδεισος ανήκει σε Αυστριακούς επενδυτές που αποφάσισαν να κάνουν το Βουκουρέστι πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts