Φεύγουν Ελευθερίου & Παπαδοπούλου για Survivor all star: «Όσες κι αν είναι…» – Το αιχμηρό σχόλιο της Ελευθερίας για τον Πρίαμο

Αφίξεις αναμένεται να δούμε για άλλη μία φορά στο Survivor all star και συγκεκριμένα στις καλύβες του Άγιου Δομίνικου, καθώς την Τρίτη 14/2 έφτασαν στο αεροδρόμιο δύο παίκτριες που θα συζητηθούν πολύ.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, οι οποίες εντοπίστηκαν από την κάμερα του Super Κατερίνα, με τις δηλώσεις του κατά τα άλλα να είναι φειδωλές, μιας και αυτή είναι η γραμμή της παραγωγής.

Η Ελευθερίου συγκεκριμένα δε γινόταν να μη μιλήσει για το κομμάτι του Μάριου Πρίαμου, μιας και πλανάται στον αέρα εδώ και καιρό αν είχε σχέση μαζί του και αν εν τέλει είναι απατημένη.

Οι νέες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Πρίαμο πριν φύγει για το Survivor all star

«Πάμε να το ζήσουμε και να περάσουμε καλά. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε. Πιστεύω να απολαύσω τις ημέρες μου στον Άγιο Δομίνικο όσες κι αν είναι αυτές, οπότε όλα καλά», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Παράλληλα μαζί με την Ελευθερία και την Καρολίνα φεύγει και η…

Η σημαντική αποκάλυψη για την παίκτρια, που φεύγει μαζί με τις Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγινε μέσα από το προφίλ της Soula glamourus στο instagram, η οποία μέσα από φωτογραφίες στο αεροδρόμιο έκανε γνωστό, πως και η Χριστίνα Κεφαλά ταξιδεύει μαζί τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts