Φιλική συνάντηση με άρωμα…εκλεκτού καφέ!

Ο Νίκος Παππάς της εταιρίας Espresse συναντήθηκε με τον Γιώργο Ντάβλα και ο φακός απαθανάτισε την όμορφη, ζεστή στιγμή. 

Ο καφές espresso Portioli, αποκλειστικής διάθεσης της εταιρείας Espresse στην Ελλάδα που κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά, κατατάσσεται πρώτος μεταξύ των premium brands. Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, ο καφές Portioli,  που έλκει την καταγωγή του από το Μιλάνο όταν, το 1958, ο Giorgio Portioli αγόρασε ένα bar στην Via Eustachi στο Μιλάνο και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μια μηχανή καβουρδίσματος για να παράγει και να πουλάει χαρμάνια καφέ υψηλής ποιότητας, έχει κερδίσει την προτίμηση των coffee gourmets ανά τον κόσμο. 

Η Portioli, σήμερα στην τέταρτη γενιά της, παραμένει οικογενειακή επιχείρηση, αφοσιωμένη στην προσφορά καφέ κορυφαίας ποιότητας για τους πελάτες της.

Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο τον καφέ espresso και τα προϊόντα του Ιταλικού Οίκου Portioli. Απ’ τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία. O espresso Portioli είναι γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ιδιαίτερο άρωμα και ντελικάτη γεύση.

Στόχος της εταιρείας είναι, να συνεχίζει να δικαιώνει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts