Φιλική συνάντηση με άρωμα καφέ και ντελικάτες γεύσεις

O Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse AE κος Νίκος Πάπας και ο κορυφαίος PR Manager Γιώργος Ντάβλας, με αφορμή την συνάντηση τους, συζήτησαν για την εμβληματική μάρκα καφέ Espresso Portioli, τις διακρίσεις, τις εκθέσεις που έλαβε μέρος, την νέα συσκευασία του χαρμανιού espresso “Espresse Speciality Caffe” αλλά και την πορεία του κορυφαίου brand στην αγορά.

Δεν έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά χαρμάνια που διακρίνονται για το αρωματικό αποτέλεσμα και την αξεπέραστη απόλαυση, που δίνουν γεύση στην καθημερινότητα σου.

Η Espresse S.A – Portioli Espresso ιδρύθηκε το 1999 με αντικείμενο τον καφέ espresso και τα προϊόντα του Ιταλικού Οίκου Portioli.

Από τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία. Τα στοιχεία αυτά ανέδειξαν την Espresse S.A. – Portioli Espresso στην κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον Εspresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ντελικάτη γεύση και ποικίλα αρώματα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts