Φουρέιρα-Μποτία: Οι υπέροχες φωτό με τις οποίες ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς!

Ελένη ΦουρέιραΑλμπέρτο Μποτία: Από το καλοκαίρι που πέρασε ήταν κοινό μυστικό ότι η όμορφη τραγουδίστρια είναι έγκυος, όμως η ίδια όπως και το περιβάλλον της επέμεναν να μην επιβεβαιώνουν τη φήμη, προκειμένου να «δέσει» πρώτα η εγκυμοσύνη, να πάνε όλα καλά και όταν ήταν έτοιμοι, να μοιραστούν το γλυκό μυστικό τους και με τον κόσμο.

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα, παρά το γεγονός ότι είχε πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα εμφανίσεων και συναυλιών, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος, τα ακύρωσε όλα, επικαλούμενη έναν πρόβλημα υγείας.

Και από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε η… εκστρατεία αποπροσανατολισμού των media προκειμένου να την αφήσουν ήσυχη, όχι μόνο για να ζήσει αυτή την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής της αλλά και για να είναι ήρεμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η Ελένη προκειμένου να κάνει ό,τι ήταν δυνατόν για να «διαψεύδει» με κάθε τρόπο την εγκυμοσύνη της, ανέβαζε φωτογραφίες της με μαγιό και κορμί… λαμπάδα, τις οποίες φυσικά φιλούσε στο συρτάρι της εδώ και καιρό και δεν τις είχε χρησιμοποιήσει. Τις επιστράτευσε λοιπόν προκειμένου κανείς να μην μπορεί να στοιχειοθετήσει την εγκυμοσύνη της. Κλείστηκε στο σπίτι και τις ελάχιστες φορές που την είδαμε κάπου δημόσια φρόντισε να φοράει πολύ φαρδιά ρούχα ώστε να κρύβει την όμορφη κοιλίτσα της.

Χθες, η Ελένη Φουρέιρα και ο αγαπημένος της Αλμπέρτο Μποτία ανέβασαν τις πιο όμορφες φωτογραφίες με τις οποίες ουσιαστικά ανακοίνωναν και την εγκυμοσύνη.

Εκείνη με γέλια και πραγματικά ευτυχισμένη ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι με εκτεθειμένη την καλοσχηματισμένη φουσκωμένη κοιλίτσα της και εκείνος την κοιτούσε και έδειχνε επίσης να πετά στον έβδομο ουρανό από ευτυχία.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts