Φτερωτός Θεός: Σάλος με την άσεμνη χειρονομία του Τζαν Γιαμάν με φόντο την ελληνική σημαία

Φτερωτός Θεός: Ο πρωταγωνιστής της τουρκικής σειράς, Τζαν Γιαμάν ήρθε στην Αθήνα, επισκέφτηκε την Ακρόπολη και προφανώς αυτή τη στιγμή περίμενε για να προκαλέσει με την άσεμνη χειρονομία του!

Δεν θα μπορούσε να διαλέξει πιο άτυχη στιγμή, ή χειρότερο μέρος για να προσβάλλει με το μεσαίο του δάχτυλο σηκωμένο το πιο εμβληματικό μέρος της Αθήνας, την χώρα ολόκληρη και με φόντο την ελληνική σημαία.

Και η φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σάλο και οργή εναντίον του νεαρού τούρκου ηθοποιού.
Δεν ξέρουμε αν η χειρονομία του Τζαν Γιαμάν έγινε με αυτόν τον σκοπό ή απευθυνόταν προσωπικά σε κάποιον από τους φωτογράφους που τον ακολουθούσαν κατά πόδας καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονή του στην χώρα μας, αλλά ακόμα κι έτσι να ήταν δεν παύει να είναι μια απαράδεκτη κίνηση. Και πέφτουμε και από τα σύννεφα καθώς σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του ήταν ιδιαίτερα ευγενής και υπομονετικός με όλους, ακόμα και με τις fans που τον κυνηγούσαν λυσσαλέα παντού.
Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τις επίμαχες φωτό ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts