Φως στο Τούνελ: Αυτός είναι ο Σωτηράκης, ο σκηνοθέτης της Νικολούλη και γιος πασίγνωστου Έλληνα

Θέλετε να δείτε τον περιβόητο Σωτηράκη, τον σκηνοθέτη και συνεργάτη της Αγγελικής Νικολούλη στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”;

Πρόκειται για τον πιο πιστό συνεργάτη της Αγγελικής Νικολούλη με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και πολλές δεκαετίες για τις ανάγκες της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”. Μάλιστα σε κάθε εκπομπή του μιλάει στον “αέρα”, ενώ τα… βάζει μαζί του κάθε φορά που της ζητάει να πάει σε διαφημίσεις ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη κάποιο δυνατό ρεπορτάζ.

Ο Σωτηράκης που κάθε Παρασκευή βράδυ απευθύνεται στον “αέρα” της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” η Αγγελική Νικολούλη είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής της Σωτήρης Σπαθάρης.

Ο Σωτήρης Σπαθάρης είναι έμπειρος και επιτυχημένος Έλληνας σκηνοθέτης.
Πρόκειται για τον πιο έμπιστο συνεργάτη της Αγγελικής Νικολούλη.
Οι δυο τους συνεργάζονται από το 1995.
Έχουν βρεθεί μαζί σε πολλά σημαντικά ρεπορτάζ και έχουν λύσει δύσκολα μυστήρια.
Ο Σωτήρης Σπαθάρης είναι γιος του διάσημου καραγκιοζοπαίκτη Ευγένιου Σπαθάρη.
Μάλιστα ο πατέρας του σκηνοθέτη έχει δημιουργήσει και το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών ώστε να διατηρήσει το υλικό του από φιγούρες σχετικές με το Θέατρο Σκιών.
Είναι εγγονός του συνονόματου του Σωτήρη Σπαθάρη που ξεκίνησε πρώτος να ασχολείται με την τέχνη του θεάτρου σκιών.
Το 2019 έκλεισαν 10 χρόνια από τον θάνατο του Ευγένιου Σπαθάρη.
Η ΕΡΤ ετοίμασε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα με ανέκδοτη συνέντευξή του.

Οι εκπομπής που έχει σκηνοθετήσει

  • Φως στο τούνελ από 1995 που ξεκίνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μέχρι και σήμερα που είναι στο Mega.
  • Annita.gr 2014 Alpha
  • Parole 2015 E TV
  • Κάνε μου like 2016 E TV
  • Annita Airlines 2018 Νέο Epsilon

Η μακροχρόνια συνεργασία του Σωτήρη Σπαθάρη με την Αγγελική Νικολούλη


Ο σκηνοθέτης της εκπομπής είναι ένας από τους πιο σταθερούς συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη ενώ τον μνημονεύει πάντα στον «αέρα» της καθώς είναι αυτός που της ζητάει να πάνε σε διάλειμμα.

«Το νοικιασμένο λευκό βαν σταματά στην άκρη του κεντρικού δρόμου, στην είσοδο της πόλης, λίγο πριν τα φανάρια. Ο σκηνοθέτης μου, ο Σωτήρης Σπαθάρης, βγαίνει από τη θέση του οδηγού και με ένα νεύμα τον ακολουθούν ο Νικόλας Λογοθέτης ο ηχολήπτης και ο Γιώργος Αλεξίου ο κάμεραμαν, ειδικοί στις επικίνδυνες αποστολές.

Με τον Σωτήρη συνεργαζόμαστε απ’ την πρώτη μέρα της εκπομπής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το 1995. Τόσα χρόνια μαζί στην έρευνα, έχει μάθει πια τα κόλπα μου για την αποκάλυψη της αλήθειας. ”Καλωδίωσε την Άντζελα”, λέει στον Νικόλα, κι εκείνος βγάζει απ’ το βαλιτσάκι του τη μαύρη πλαστική θήκη», αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη σε απόσπασμα από το βιβλίο της «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου».

Μάλιστα σε μία από τις πρόσφατες εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη, όπου φορούσε κόκκινο σακάκι, προκαλώντας ντελίριο στο Twitter, καθώς λέγεται ότι όταν φορά το συγκεκριμένο χρώμα γνωρίζει ότι το μυστήριο βρίσκεται μία ανάσα πριν από τη λύση του, κόκκινο φορούσε και ο Σωτήρης Σπαθάρης.

Το γεγονός αυτό είχε ενθουσιάσει τα social media.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »