Φως στο τούνελ: Η πληροφορία που «πάγωσε» την Αγγελική Νικολούλη: «Παναγία μου, Χριστέ μου!»

Φως στο τούνελ: Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής το βράδυ της Παρασκευής (17/02) με την πληροφορία που έφτασε στον αέρα.

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε και αναφώνησε πως «αν συμβεί αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη».

Η Αγγελική Νικολούλη ενημερώθηκε, ύστερα από κλήση συνεργάτη της, για μία σημαντική μαρτυρία σχετικά με μια υπόθεση που είχε απασχολήσει στο παρελθόν. Στη συνέχεια είπε on air: «Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μέσα στην εκπομπή και ερευνούμε υποθέσεις, κάποιοι μας γυρνούν πίσω. Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη. Έχουμε «βόμβα» στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη θεία δίκη και αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία. Το μόνο που ανέφερε on air ήταν : «Παναγία μου, Χριστέ μου. Εάν αυτό που μας δίνουν τώρα και από τον χώρο που το δίνουν, είναι όπως το περιγράφει ο μάρτυρας, θα τρίβουμε όχι τα μάτια μας…».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts