Φως στο Τούνελ: Μάνος Δασκαλάκης σε Νικολούλη: «Γ… τον έρωτα. Για ποιον έρωτα μιλάμε;»

Φως στο Τούνελ: Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (8/4) στο Mega.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έμεινε αμέσως έγκυος μετά τη γνωριμία τους ενώ εκείνος ήθελε από πολύ μικρός να κάνει παιδιά.

«Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά μετά τον χαμό της Ίριδας», είπε.

«Με την οικογένειά της είχαμε πιο αραιές επαφές. Δεν υπήρχε κάτι που δεν μου άρεσε απλά δεν είχαμε την επαφή που θα έπρεπε», συνέχισε ενώ για τους δικούς του που δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση είπε: «Οι άνθρωποι πενθούν ακόμα».

«Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να είναι ψέμα όλα αυτά. Να έχουν γυρίσει τα παιδιά και να είμαστε όλοι κανονικά στις ζωές μας, παρακαλάω κάθε μέρα, δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους…».

«Καταλαβαίνετε για τι άνθρωπο μιλάμε αν έχει γίνει έτσι; Για τον πιο χειριστικό που υπάρχει. Γ… τον έρωτα. Για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts