Χαμός στο Survivor! Ο Μπάρτζης έπιασε παίκτη με κινητό – Οι παίκτες απειλούν με αποχώρηση

Survivor all star: Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Και τι δεν θα γίνει…
Η καλύβα των Μπλε θα πάρει φωτιά και οι Μαχητές θα τα χάσουν, ενώ από την άλλη στο συμβούλιο θα επικρατήσει πανικός!
Στο επεισόδιο της Τρίτης, 31 Ιανουαρίου ξεσπά φωτιά σε μια από τις καλύβες των Μαχητών και ο Ηλίας Γκότσης αντί να ρίξει νερό, ρίχνει ξύλα, με αποτέλεσμα την αναζωπύρωσή της. Ο δε Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε ο Γκότσης ότι δηλαδή για να σβήσει τη φωτιά, πέταγε ξύλα!

Στο συμβούλιο του survivor all star ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει ότι έπιασε παίκτη με κινητό και έδωσε το όνομά του προκαλώντας χαμό στο συμβούλιο και οι παίκτες μετά από αυτή την αποκάλυψη απειλούσαν με αποχωρήσεις!

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε» λέει ο Νίκος Μπάρτζης και ακούγεται να λέει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Οι παίκτες ξεσπούν, με πρώτο τον Τάκη Καραγκούνια που λέει «εγώ αποχωρώ τώρα», ενώ τον ακολουθούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πώς θα τελειώσει αυτό το επεισοδιακό συμβούλιο; Τι θα γίνει με την Ασημίνα; Θα έχει ποινή; Θα αποχωρήσουν παίκτες;

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του Survivor All Star:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »