Χρήστος Δάντης: Οι κοινές φωτό με την Ασημίνα από τους Μαχητές του Survivor – ​Έρωτας ή φιλία;

Οι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου που παρακολουθούμε σε ασταμάτητες περιπέτειες στο Survivor; Μία μεγάλη φιλία ή ένας μεγάλος έρωτας;

Οι φωτογραφίες που επανέρχονται στο προσκήνιο από τον περασμένο Μάιο και τον Ιούνιο, κατά τις οποίες απεικονίζονται οι δυο τους να απολαμβάνουν κοινές βόλτες στη Γλυφάδα, υποδεικνύουν ότι ο γνωστός τραγουδοποιός και η όμορφη ποδοσφαιρίστρια την οποία οι συμπαίκτες της ονομάζουν “βουνό” καθώς είναι πολύ δυνατή στα αγωνίσματα και σπάνια χάνει από τους συμπαίκτες της, είναι ζευγάρι.

Τι πραγματικά συμβαίνει όμως ανάμεσα στους δυο τους;

Πάντως, η Ασημίνα χθες το βράδυ έδειξε να είναι καταρρακωμένη μετά την ήττα της ομάδας της καθώς παρά τις προσπάθειές της καθότι αποδείχτηκε πολύ καλή στον στόχο του συγκεκριμένου αγωνίσματος, δεν κατάφερε να κερδίσει τους Διάσημους. Η ήττα αυτή της στοίχισε πολύ καθώς μετά το τέλος του αγώνα, με δάκρια στα μάτια είπε ενώπιον όλων πως της λείπει πολύ η σχέση της και ο σκύλος της και θα ήθελε να έχει επικοινωνία μαζί τους για να δει μετά από τόσο καιρό ότι είναι καλά.

Βεβαίως δεν ανέφερε όνομα όμως προτίμησε να κάνει λόγο για τη σχέση της, όλα αυτά με δάκρια στα μάτια.

gossiptv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts