Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Έτοιμη για το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Τότσικα

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Σασμού που υποδύεται την Αργυρώ, της οποίας ο έρωτας με τον Αστέρη την έχει τρελάνει και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Στην πραγματική ζωή, όμως, η ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, ο οποίος είναι και αδερφός του πασίγνωστου συναδέλφου της, Αποστόλη Τότσικα, ο οποίος ακούει στο όνομα Θανάσης.

Οι δυο τους είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό και κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίζει σε κάποια κοινή έξοδό τους φαίνονται να είναι όλο και πιο ερωτευμένοι. Μέχρι τώρα, όμως, μένουν σε ξεχωριστά σπίτια και η ηθοποιός δήλωνε λίγο καιρό πριν πως παρόλο που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μαζί δεν έχουν καταφέρει να κάνουν το επόμενο βήμα:

«Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές, αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί», είχε αναφέρει συγκεκριμένα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό “Εγώ” η ίδια έχει αποφασίσει με τον καλό της πως μέσα στο 2023 θα γίνει και αυτό και η σχέση τους θα προχωρήσει παρακάτω.

«Είμαι ικανοποιημένη με τη ζωή μου. Είμαι σε μια φάση όπου δουλεύω πάρα πολλές ώρες αυτό έχω τώρα ως προτεραιότητα και όλα τα άλλα θα έρθουν αν είναι να έρθουν, θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα με μια χαλαρότητα. Δεν θέλω ούτε να πιέζομαι, ούτε να πιέζω τους άλλους», παραδέχεται μάλιστα, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ετοιμάζει και τον γάμο της με τον σύντροφό της σε γνωστό νησί του Αιγαίου και συγκεκριμένα των Κυκλάδων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts