Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το spoiler για τον Σασμό & το μήνυμα που έλαβε: «Μου σηκώθηκε η πέτσα»

Καλεσμένη στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Χριστίνα ΧειλάΦαμέλη.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, μετά το θάνατο της μαμάς της αποφάσισε να κρατήσει και το επίθετό της. Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη ήταν ανέκαθεν καλλιτεχνική φύση, καθώς από μικρή ηλικία ασχολούταν με το μπαλέτο.
«Δεν σκεφτόμουν να κάνω κάτι άλλο, ήθελα τόσο πολύ να γίνω μπαλαρίνα. Το πήγαινα σοβαρά, δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Δεν είναι εύκολο πράγμα το μπαλέτο. Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό και ροζ, μόνο έτσι δεν είναι. Το μπαλέτο έχει ξύλο από πίσω. Έχει σωματικό πόνο και πειθαρχία. Είναι άλλο πράγμα, πιο δύσκολο».

«Τώρα που έφτασα στα 30 στενοχωριέμαι και λέω “γιατί το έκανες ρε Χριστίνα”, αλλά μια χαρά μου έχει πάει. Ήταν η μεγάλη μου αγάπη το μπαλέτο. Τα τελευταία χρόνια δεν χορεύω, τον έχω βγάλει τον χορό από τη ζωή μου».

Για ένα διάστημα σκεφτόταν να φύγει για δουλειά στο εξωτερικό, όμως φοβήθηκε να απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον. Υπήρχε, βέβαια, και ένας άλλος λόγος… Ο φόβος για τα αεροπλάνα.

«Τα αεροπλάνα δεν τα αγαπάω. Και σκέφτηκα ότι τώρα θα πρέπει να μπαίνω σε αεροπλάνο κάθε τρεις και λίγο; Άστο!», είπε γελώντας.

«Η σειρά που ζήλεψα είναι…»

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη θεωρεί τον εαυτό της τυχερό για τις δουλειές που έχει κάνει. Η ίδια ξεδίπλωσε τις υποκριτικές της ικανότητες μέσα από τις σειρές «Σιωπηλός Δρόμος», «Άγριες Μέλισσες» και τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Σασμός».

Η δουλειά που είχε ζηλέψει πολύ και θα ήθελε να είναι μέρος της είναι το «Νησί».

Τι θα γίνει με τον Αστέρη και την Αργυρώ;


Οι θεατές παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στον «Σασμό» και περιμένουν πως και πως την Αργυρώ, την ηρωίδα που ενσαρκώνει η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, να ομολογήσει την αλήθεια για την πατρότητα του παιδιού της στον Αστέρη, τον οποίο υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Τελικά θα μάθει ο Αστέρης την αλήθεια;

«Κι εγώ θέλω να πω την αλήθεια και στο παιδί και στον Αστέρη, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι μου και δεν το λέω. Πραγματικά, εδώ το ‘χω! Πότε θα το πω; Ελπίζω να γίνει σύντομα. Αυτό δεν το ξέρω όμως, δεν έχω πάρει τα σενάρια. Θα κάνουμε μαζί υπομονή, κι εγώ μαζί σας, γιατί θέλω κι εγώ να το μάθει. Εγώ θα του το είχα πει του ανθρώπου. Τι είναι αυτά, ένα χρόνο τα λιβανίζει! Μαζί θα περάσουμε αυτόν τον Γολγοθά», είπε γελώντας.

«Είμαι εξαρτημένη από τα social media»


Η ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι εξαρτημένη από τα social media και όταν έχει χρόνο απαντάει στα μηνύματα που λαμβάνει.

«Μου έχουν στείλει όλων των ειδών τα μηνύματα. Μηνύματα θαυμασμού, λίγο πιο περίεργες φωτογραφίες, τα παιδάκια που τρελαίνονται με τον «Σασμό», ζωγραφιές, εκθέσεις, που αυτά είναι συγκινητικά. Έχουν μοιραστεί μαζί μου ιστορίες γυναίκες που κακοποιήθηκαν από τους άνδρες τους», δήλωσε.

«Μου είχαν στείλει εμπειρίες που είχε σηκωθεί η πέτσα με αυτά που διάβαζα. Μου έστειλε μία κοπέλα, ότι ήταν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο πριν από το θύμα. Δεν το πίστευα. Έκανε ασφαλιστικά μέτρα και κατάφερε να ξεφύγει από αυτή τη σχέση», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δείτε τα βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts