Χριστούγεννα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο MEGA

Ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου θα απολαύσουμε το βράδυ της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου στις 22:00 στο MEGA.

Αυτά τα ιδιαίτερα για όλους μας Χριστούγεννα η Νατάσα υπόσχεται να τα «ντύσει» με όμορφες μελωδίες στο πνεύμα και τη ζεστασιά των ημερών. Η σπουδαία φωνή του ελληνικού πενταγράμμου θα μας συνεπάρει με τις ερμηνείες της, σε ένα πρόγραμμα- έκπληξη ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες της λαμπρής της πορείας σε μία εορταστική βραδιά γεμάτη μουσική και λαϊκά τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία και αγαπήθηκαν όσο λίγα από το κοινό.

Κοντά της θα είναι οι πολύ καλοί της φίλοι, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Stan Αντιπαριώτης, η Γωγώ Τσαμπά και οι αγαπημένοι σε όλους μας Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου.

«Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουμε μαζί και θα είναι όλα μαγικά» υπόσχεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και μας δίνει ραντεβού την παραμονή των Χριστουγέννων στο MEGA.

#MegaXmas

Δείτε το το trailer:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts