Ψυχοκόρες: Ο Τάσος όπως θα δούμε σήμερα 12/6 στη σειρά του ANT1 αποκαλύπτει στη Νέλλα τη συμφωνία του με τον Κοσμά. Ο Κοσμάς παίρνει είδηση ότι ο Τάσος είναι με τη Νέλλα και μπαίνει στο σαλόνι σε έξαλλη κατάσταση.
«Τι γυρεύεις εδώ πέρα μέσα; Βγες έξω από το σπίτι μου τώρα. Δρόμο…» και εκείνος του απαντά ότι χρειάζεται μια βοήθεια. Τότε ο Κοσμάς συνεχίζοντας του λέει «δεν θα την βρεις εδώ μέσα. Λέω δρόμο!!!».
Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το φινάλε των ηρώων – Τι θα δούμε μέχρι το τέλος
Ο Τάσος απευθύνεται στη Νέλλα και εκείνη του λέει «Άκουσες τι είπε ο άντρας μου. Έξω», Στη συνέχεια ο Τάσος ρωτάει «Τι έγινε; Αποφασίσατε να το παίξετε αγαπημένο ζευγαράκι;» ενώ την ώρα που ο Κοσμάς λέει ότι πάει να φωνάξει την αστυνομία εκείνος τον σταματά λέγοντας ότι θα το ξεκαθαρίσουν πρώτα σαν κύριοι. Εντωμεταξύ ο Κοσμάς βλέποντας τη Μαρίκα της φωνάζει να τσακιστεί και να πάει στο καμαράκι της.
- Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Οι γονείς μου δυσκολεύονται να δουν Ψυχοκόρες γιατί…»
- Αλέξανδρος Βάρθης: «Στις Ψυχοκόρες μου έλεγαν "είσαι πάρα πολύ καλός αλλά δεν θέλω να σε βλέπω"»
- Ψυχοκόρες: Πρώτο trend στο Twitter - Η ιστορία «άγγιξε» το τηλεοπτικό κοινό
- Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσαν οι Ψυχοκόρες στην πρεμιέρα τους
- Ψυχοκόρες-Αλέξανδρος Βάρθης: Ο ρόλος ως Τάσος Μέρμηγκας, η ηλικία, η άγνωστη προσωπική ζωή…
- Ψυχοκόρες: «Δεν ήθελα να το προκαλέσω αυτό» - Ο Παύλος παθαίνει κρίση επιληψίας! Σε σοκ η Βασιλική







