«Ψόφα…»: Χαμός στο πλατό του “ποιος είναι πρωινιατικα” με την Μαγγίρα και τον Μακαλιά

Το πρωί της Τετάρτης (1/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς στάθηκαν στο ξέσπασμα της Εύης Σαλταφερίδου για τον Χάρο και δεν μπορούσαν να το αφήσουν να περάσει έτσι.

Βέβαια, από τον σχολιασμό των δύο παρουσιαστών της πρωινής ζώνης του Open, δεν μπορούσαν να λείπουν οι σπόντες και οι αστείες ατάκες για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του του ΣΚΑΙ.

Η αστεία στιγμή των Μαγγίρα και Μακαλιά

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις των παικτών στο Συμβούλιο του Νησιού και την ψηφοφορία που έβγαλε στον τάκο τη Ρία Κολοβού, το θέμα συζητήθηκε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του open.

Αρχικά, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς είχαν τον εξής χιουμοριστικό διάλογο:

Μ.Μ: Να σου πω κάτι; Είσαι ντόμπρος, γι’ αυτό σ’ αγαπώ.

Δ.Μ: Είσαι πολύ ταλαντούχα και άξια για τη θέση που έχεις.

Μ.Μ: Κι εσύ το ίδιο. Είσαι και δύο φορές μπαμπάς… πάμε να ψηφίσουμε.

Και αμέσως οι δυο τους σήκωσαν δύο χαρτιά στην κάμερα, στα οποία ο ένας έγραφε το όνομα του άλλου, αναπαριστώντας τη διαδικασία της ψηφοφορίας στο Survivor.

«Τι ντροπή είναι αυτό; Τα βρίσκουν στην καλύβα και μετά αλληλοψηφίζονται; Πραγματικά, δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε εκεί μέσα» σχολίασε γελώντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ψόφα, σ’ αγαπάω» της απάντησε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Από τα σχόλια του πάνελ δεν ξέφυγε και η συμπεριφορά του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου απέναντι στην Εύη Σαλταφερίδου, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να πιθανολογεί πως ο πρώτος τρέφει «κρυφό» έρωτα προς την παίκτρια αλλά διστάζει να το εξομολογηθεί.

«Μπορεί ο Χάρος ενδόμυχα να είναι ερωτευμένος με τη Σαλταφερίδου και, επειδή πριν πέντε χρόνια δεν του έδινε σημασία, τώρα την πάει τρένο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts