Όλη η αλήθεια για την εισπρακτική εταιρεία που έψαχνε τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Άγιο Δομίνικο! Τα χρέη… και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

Το διαβάσαμε χθες παντού, το είδαμε σε όλες τις εκπομπές κι όμως δεν σας το μεταφέραμε γιατί φαινόταν πως πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κυκλοφόρησε λοιπόν ένα δημοσίευμα  το οποίο αναφέρει πως μία εισπρακτική εταιρεία έψαχνε τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα επικοινώνησε η υπεύθυνη της εισπρακτικής εταιρείας στο γραφείο του κ.Βορίδη, του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για να βρει το τηλέφωνο του αδερφού του, ο οποίος είναι σκηνοθέτης του ριάλιτι.  Εδώ γελάμε… Όπως όλοι γνωρίζουμε  ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor μπήκε για τα χρήματα και μόνο, κάτι που έχει παραδεχθεί και ο ίδιος, αφού ο παρουσιαστής χρωστάει στην εφορία 30.000€. Έτσι λοιπόν όπως διαβάζουμε σήμερα στο youweekly.gr που  επικοινώνησε με πολύ στενό άνθρωπο από την οικογένεια του  Σπαλιάρα,   δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα.  «Καλά αν τον έψαχναν πρώτα θα το ξέραμε εμείς…και μετά θα έψαχναν την παραγωγή! Πρώτα θα επικοινωνούσαν με την οικογένεια του…. Κάτι που δεν έγινε!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr ο συγκεκριμένος άνθρωπος ενώ την ίδια ώρα άνθρωπος από την παραγωγή μόλις  ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και για το αν εισπρακτική εταιρεία έχει επικοινωνήσει και ψάχνει τον Γιάννη Σπαλιάρα, έβαλε απλά τα γέλια και  ανέφερε ότι αυτά είναι «μπούρδες». Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας…

(πατήστε το κουμπί)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts