2η Παγκόσμιας Εμβέλειας Βράβευση για την Ελληνίδα Επιχειρηματία Δέσποινα Μοιραράκη

Με ένα από τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας βιομηχανίας πολυτελούς φιλοξενίας και ποιότητας βραβεύτηκε η Δέσποινα Μοιραράκη στο Ecali Club.

Η ακαταμάχητη Ελληνίδα επιχειρηματίας ήταν μεταξύ των βραβευμένων προσώπων στην απονομή των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (Signum Virtutis όπως είναι γνωστά), των οποίων προεδρεύει ο Mr . Khalil El-Mouelhy.

Ece Vahapoglou (Παρουσιάστρια των βραβείων), Δέσποινα Μοιραράκη

Η επιχείρηση της Δέσποινας Μοιραράκη – Χειροποίητα Χαλιά βραβεύτηκε σε παγκόσμιο επίπεδο για την αριστεία στον χώρο που αφορά την ποιότητα, το service και την προώθηση των χειροποίητων χαλιών Miraraki Carpets (στην κατηγορία 7άστερης Γκαλερί Χαλιών). Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Ecali Club ενώ τη Δέσποινα Μοιραράκη βράβευσε προσωπικά η πριγκίπισσα της Γερμανίας Her Royal Highness Princess Natalie Von Hohenzollern .

Παραβρεύθηκαν μεταξύ άλλων, γαλαζοαίματοι πρίγκιπες και πριγκίπισσες πολλών χωρών: His Seren Highness Prince Massimiliano della Torre e Tasso,  Her Serene Higness Costanza della Torre e Tasso, Nicolas Konig, Valentine Ozigbo, Mohamed Riyaz, Carmen Edelson.

Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης

Την επιχειρηματία συνόδευε σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της ο σύζηγός της, αρχιπλοίαρχος του ΠΝ, Γιάννης Κοντούλης, ο οποίος την στηρίζει πάντα και είναι στο πλευρό της. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δέσποινα Μοιραράκη είναι η μοναδική γυναίκα επιχειρηματίας στον κλάδο των χειροποίητων χαλιών σε παγκόσμιο επίπεδο και για πρώτη φορά βραβεύτηκε στο 2016 στην Μαρμπέγια της Ισπανίας και φέτος βραβεύεται για 2η φορά.

Πριγκίπισσα της Γερμανίας Her Royal Highness Princess Natalie Von Hohenzollern, Δέσποινα Μοιραράκη, Ece Vahapoglou (Παρουσιάστρια των βραβείων)

Τώρα που δημοσιεύονται αυτές οι γραμμές η κυρία Μοιραράκη διεξάγει έκθεση με κλασικά και μοντέρνα χειροποίητα χαλιά στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace στην Κηφισιά έως και τις 11 Οκτωβρίου 2017.

Έφη Κωνσταντοπούλου, Δέσποινα Μοιραράκη, Ελίνα Μπακατσέλου
Πριγκίπισσα της Γερμανίας Her Royal Highness Princess Natalie Von Hohenzollern, Δέσποινα Μοιραράκη
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts