8 Λέξεις: Επόμενα επεισόδια: Η Ηλιάνα ζητά διαζύγιο από τον Μιχαήλ

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια των «8 λέξεων» στον ΣΚΑΪ

Ο γάµος του Οδυσσέα µε την Ερση πραγµατοποιείται στο ∆ηµαρχείο της Κέρκυρας, αλλά αυτό δεν έχει καµία σηµασία, καθώς λίγο αργότερα ο ζωγράφος θα συναντηθεί µε την Ηλιάνα βιώνοντας στιγµές έντονου πάθους.

Την ίδια ώρα, όµως, η Ηλιάνα του εξοµολογείται τους εφιάλτες της µε την πραγµατική ταυτότητα της µυστηριώδους γυναίκας. Εν τω µεταξύ, ο Αλέκος και η Ρωξάνη έρχονται πολύ κοντά και αποφασίζουν να κάνουν µια βόλτα σε ερηµική τοποθεσία του Σουνίου. Εκεί θα αντιµετωπίσουν µια πολύ δυσάρεστη έκπληξη και ο Αλέκος για να προστατεύσει τη Ρωξάνη θα αναγκαστεί να βάψει τα χέρια του µε αίµα. Εξάλλου, στην Αθήνα η Ηλιάνα αποφασισµένη για όλα ζητά διαζύγιο από τον Μιχαήλ. Εκείνος αρχικά αδιαφορεί, όταν όµως η κοπέλα επιµένει, η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη.

Ο Σίµος περνάει στην παρανοµία, καθώς δεν µπορεί να βρει πουθενά λεφτά για την εγχείρηση της κόρης του. Συµµετέχει σε µια ληστεία ATM, όµως δεν προλαβαίνει να χαρεί τα χρήµατα, καθώς οι τοκογλύφοι του χτυπούν για ακόµη µία φορά την πόρτα. Ο Οδυσσέας πηγαίνει στην Αθήνα και για άλλη µία φορά συναντά την Ηλιάνα στο ξενοδοχείο και κάνουν έρωτα. Οµως λίγο αργότερα η κοπέλα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον Μιχαήλ για το πού βρισκόταν…

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7250 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr