8 λέξεις: Ο εθισμός και η ολική καταστροφή

8 λέξεις: Το τελευταίο διάστημα η Σμαράγδα εθίζεται όλο και περισσότερο στο πάθος της για τη χαρτοπαιξία, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το ελέγξει.

Οι περισσότεροι από τους ήρωες του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ έχουν τα πάθη και τις αδυναμίες τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται αντιμέτωποι με διάφορες συνέπειες.

Εξαίρεση δεν αποτελεί η Σμαράγδα, η οποία, όπως έχουμε δει, εθίζεται όλο και περισσότερο στη χαρτοπαιξία, χάνοντας κάθε έλεγχο.

Αν και εκείνη έχει επισημάνει στους κοντινούς της ανθρώπους ότι έχει σταματήσει να παίζει, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, στα προσεχή επεισόδια, η Σμαράγδα πηγαίνει κρυφά στη χαρτοπαικτική λέσχη και χάνει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι, αναγκάζεται να παραδεχθεί στον σύντροφο της, τον Σίμο, όλη την αλήθεια και μαζί να δώσουν μια υπόσχεση: να κάνουν τα πάντα για να βάλουν ένα τέλος στον εθισμό τους.

Μια υπόσχεση που δεν θα μπορέσει να τηρήσει κανένας από τους δύο. Η αρχή του τέλους για τη γυναίκα αρχίζει όταν η Ευγενία και η Στέλλα εκμεταλλεύονται τη θέση της και περνούν στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους εκβιάζουν τη Σμαράγδα για να βγάλουν λεφτά, και εκείνη αναγκάζεται να ενδώσει.

Τότε βλέπει τις οικονομίες της να κάνουν φτερά.

Η Σμαράγδα συνεχίζει, λοιπόν, να πηγαίνει στη χαρτοπαικτική λέσχη και κάθε μέρα που περνάει χάνει όλο και μεγαλύτερα ποσά, με αποτέλεσμα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού σε ό,τι αφορά τη δουλειά της, αφού δεν μπορεί να πληρώσει τις μοδίστρες στο ατελιέ της.

Έτσι, αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Άκη, με εκείνον να της εξηγεί πως είναι διατεθειμένος να τα δώσει υπό έναν όρο: να χωρίσει με τον Σίμο και να τον διώξει από το σπίτι.

Ωστόσο, η Σμαράγδα δεν υποκύπτει σε αυτό τον εκβιασμό και βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της, με καταστροφικές συνέπειες.

Τα πράγματα δείχνουν πως σύντομα θα χάσει και το ατελιέ της..


Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6249 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr