To Nikkei στην οδό Λεβέντη, επισκεύτηκαν ο Γιώργος Ντάβλας με τις Αικατερίνη Φασουλάκη και Σταματίνα Γλου. Το Nikkei αποτελεί την fusion επιλογή στο κέντρο της Αθήνας, με λεπτομέρειες από το Περού και την Ιαπωνία, δημιουργόντας ένα μενού υψηλής κουζίνας.
Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του Nikkei είναι η άψογη τεχνική εκτέλεση των πιάτων και η πλήρης winelist.
Από το μενού ξεχωρίζουν τα περουβιανά υλικά όπως παντρεύονται με την ιαπωνική κουζίνα όπως η χοιρινή πανσέτα με πατάτες Περού, gyozas με χοιρινό αλλά το λαυράκι με lime και περουβιανό καλαμπόκι.
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.