Η DAVLAS & PaRtners με χαρά ανακοινώνει μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με τον οίκο μόδας CH Carolina Herrera.
Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε το σύνολο της επικοινωνίας σε προϊοντικό και εταιρικό επίπεδο, τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου, τα Media, καθώς και τη διοργάνωση των εκδηλώσεων στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων.
Το πρώτο CH Carolina Herrera κατάστημα στο Golden Hall άνοιξε ο Όμιλος Κωνσταντίνου, o οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate (εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall) και του retail με την εταιρία οικιακού εξοπλισμού ΔΙΑΦΑΝΟ ΑΕ, καθώς και στον χώρο της ένδυσης ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του brand women’secret και του Springfield και σε franchise συνεργασία με την Benetton και την Adidas.
Σχετικά με την DAVLAS & PaRtners:
Στην DAVLAS & PaRtners παρέχουμε δημιουργικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της προβολής στα ΜΜΕ, αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς: Ολοκληρωμένα προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων, Διοργάνωση εκδηλώσεων, Below the line Advertising, καθώς και Media Services. Είμαστε στη διάθεσή σας για εγγυημένα αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.
Θηλυκότητα και ανεπιτήδευτη κομψότητα είναι οι προτάσεις του οίκου CH Carolina Herrera για το Φθινόπωρο 2022
To εορταστικό Gift Guide του οίκου CH Carolina Herrera είναι διαθέσιμο στην ομώνυμη boutique της Αθήνας, στον πρώτο όροφο του Golden Hall!
Η νέα συλλογή Seagrass του οίκου CH Carolina Herrera έρχεται στην ομώνυμη boutique της Αθήνας, στον πρώτο όροφο του Golden Hall!






