Σασμός: Ο Μαθιός πνίγεται από τύψεις: «Το φορτίο είναι αβάσταχτο» λέει στον Νικηφόρο

Σασμός: Γεμάτος τύψεις είναι ο Μαθιός στη σειρά του Alpha μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει.
Δεν μπορεί να διαχειριστεί άλλο το φορτίο της δολοφονίας του Στεφανή και σιγά σιγά οι τύψεις αρχίζουν να τον τρώνε ενώ βρίσκεται στα πρόθυρα να ομολογήσει και να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα μαζί με τον αδερφό του Αστέρη. Κάτι που η Καλλιόπη δεν θέλει με τίποτα, ούτε στους πιο τρελούς της εφιάλτες.
Ο Νικηφόρος από την άλλη είναι σοκαρισμένος με τη δολοφονία του Πέτρου. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο Αστέρης μπόρεσε και σκότωσε έναν άνθρωπο.

«Πώς το έκανε αυτό το πράγμα ρε Μαθιό; Πώς σκότωσε άνθρωπο; Τι έγινε εκεί πάνω; Πώς έγινε φονιάς;», αναρωτιέται με τον Μαθιό να είναι προβληματισμένος και να μην ξέρει τι να πει την ώρα που ο ίδιος έχει σκοτώσει τον πατέρα του.

Δεν μπορεί ούτε εκείνος να χωνέψει ότι ο αδερφός του έγινε επίσης φονιάς.
«Αυτός που φεύγει κρίμα, αλλά αυτός που έκανε το κακό, το έχει τύψεις μια ζωή μέχρι να φύγει. Μερικές φορές μπορεί να θέλουν να τον πιάσουν για να λυτρωθεί», τονίζει ο Μαθιός.

«Αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή που ο φονιάς το μετανιώνει. Μπορεί να έρθει αμέσως, μπορεί μετά από χρόνια, όμως έρχεται. Και τότε το φορτίο είναι αβάσταχτο», ξεστομίζει και ο Νικηφόρος δεν καταλαβαίνει για ποιο πράγμα μιλάει ο Μαθιός.

HOT: Σασμός spoiler: Έρχονται κι άλλα φονικά – Ο Σπύρος Πετρουλάκης προειδοποιεί

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts