Σασμός: Δανάη Παππά: Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι με τον σύντροφό της και τον Θανάση Πατριαρχέα

Σασμός: Η Δανάη Παππά πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του Alpha όπου και υποδύεται την Θοδώρα.

Η ίδια, πήγε στο Παρίσι και περνάει φανταστικά με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη. Και φυσικά δεν είναι μόνη της αλλά και ο συμπρωταγωνιστής της από τη σειρά Σασμός, Θανάσης Πατριαρχέας με την σύζυγό του.

Τα stories με τις περιηγήσεις της Δανάης Παππά στην Πόλη του Φωτός έχουν πάρει «φωτιά». Η ηθοποιός του Σασμού χαίρεται σαν μικρό παιδί που ταξίδεψε μακριά από την Αθήνα και τις υποχρεώσεις της με τον σύντροφό της.

Αρκετά ήταν, μάλιστα, τα βίντεο που δημοσίευσε δείχνοντας στους followers της πόσο ωραία περνά με τον αγαπημένο της, Λάμπρο Λάζαρη, ενώ περιέγραψε και την… ξεχωριστή εμπειρία της σε ένα παιχνίδι στην Disneyland.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας με τη Βίβιαν Δράκου πέταξαν για Παρίσι μια μέρα μετά τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη. Γι’ αυτό και δεν είναι σαφές αν πρόκειται για ένα κοινό και κανονισμένο και από τους τέσσερις ταξίδι ή αν απλά έτυχε τα δύο ζευγάρια να έχουν προγραμματίσει να κάνουν την ίδια περίοδο μια εξόρμηση εκτός Ελλάδος.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι τέσσερίς τους γευμάτισαν και ήπιαν τα κρασιά τους σε café bar του Παρισιού απολαμβάνοντας τις ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τις δουλειές τους και τα γυρίσματα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »