Γιάννης Αλεξάκης: Τι κρύβει η συνάντηση του με την Άννα Βίσση;

Ο Γιάννης Αλεξάκης πριν λίγες μέρες συναντήθηκε με την Άννα Βίσση και έκανε την αποκάλυψη με μια φωτογραφία τους στο instagram. 

Ο νεαρός τραγουδιστής στην φωτογραφία που δημοσίευσε με την απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια έγραψε: «Όταν συναντιέσαι με όμορφους ανθρώπους και καλλιτέχνες, όμορφα πράγματα μπορούν να δημιουργηθούν». 


Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο εάν συζήτησαν για κάποια συνεργασία στο μέλλον ή όχι, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Άννα Βίσση στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες και της αρέσει να μοιράζεται μαζί τους τις εμπειρίες της και να τους συμβουλεύει.

 Ο Γιάννης Αλεξάκης πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε από την Panik το τραγούδι «Πότε θα με πας» και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι με έναν από τους σπουδαιότερους συνθέτες. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »