Οι Πανθέοι: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ο Βλάσης Πανθέος – Ο στρατηγός, πατριάρχης των Πανθέων
«Έχω δώσει δεκάδες μάχες στη ζωή μου και τις έχω κερδίσει όλες. Τα παράσημα που μου απονεμήθηκαν για τον ηρωισμό μου στον Μακεδονικό Αγώνα θα κοσμούν τη στολή μου ακόμα και στον θάνατό μου. Το μεγαλύτερό μου, όμως, παράσημο είναι η οικογένειά μου.
Τα έξι μου παιδιά που γαλουχήθηκαν με τις αξίες και το ήθος που στερέωσε για γενεές ολόκληρες το σπιτικό μας. Γι΄αυτό και η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της γυναίκας μου Νένας δεν κρύβω πως με συγκλόνισε και αποτέλεσε την αρχή της τρομερής μεταστροφής μου.
Άρχισα να απομακρύνομαι από την εκκλησία και να στρέφω την πίστη μου στον πνευματισμό. Το μόνο που με απασχολεί πια είναι να προστατέψω τα παιδιά μου από το να κάνουν κι εκείνα τα ίδια λάθη με εμένα και να δώσω μια και καλή ένα τέλος στην περιβόητη κατάρα των Πανθέων».
«Οι Πανθέοι»
Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ
- Ο Χειλάκης λίγο πριν μάθει πως δεν είναι Πανθέος έρχεται σε ρήξη με τη Χρυσοστόμη
- Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι αυτός που πρέπει να δεις φέτος στο θέατρο
- «Ήταν σαγηνευτική και σκληρή γυναίκα» - O Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Χρονοπούλου
- Γιώργος Κωνσταντίνου: «Γεννήθηκα πάνω σε ένα τραπέζι. Η μητέρα μου δεν ήθελε να με δει»
- Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έπεσα στον γκρεμό και ευτυχώς πήρε τούμπες το αμάξι αλλιώς...»
- Οι Πανθέοι: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της σειράς







