Το καλοκαίρι ξεκίνησε για τον Ιωάννη Λύρα με ένα δείπνο σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό που ταξιδεύει τους θαμώνες του στην Πολυνησία (zambri άλλωστε, στη γλώσσα των Μαορί, σημαίνει “αποικία”), με εξωτικά μοτίβα και εντυπωσιακά έργα τέχνης.
Μαζί με δυο καλές του φίλες, την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και την manager της «Volta4u» Σοφία Τσαλαπάτη, απόλαυσαν τη γαστρονομική πρόταση του executive chef Κωνσταντίνου Ακούρου.
Στο τέλος απόλαυσαν τον πύργο από σου με κρέμα gianduja, παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης, καραμελωμένα φουντούκια, σάλτσα σοκολάτας Lactee Barry και καραμέλα με τη παρέα να μην χορταίνει να τον φωτογραφίζει.
Ο Ιωάννης Λύρας που ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, την άλλη βδομάδα θα χαλαρώσει από την πίεση της δουλειάς στη Νίκαια της Γαλλίας όπου θα βρεθεί με την οικογένεια του.