To Buongiorno βρέθηκε στην κοπή της πίτας της παράστασης «Ένας ήρωας με παντούφλες», στην οποία συμμετέχει στο Θέατρο Βέμπο, ήταν ο Τάσος Παλαντζίδης και λύγισε μιλώντας για τον θάνατο του πιο αγαπημένου του προσώπου.
Αρχικά είπε: «Αυτή η σεζόν ήταν η πιο ευτυχισμένη για να αντέξω τον θάνατο της μάνας μου, που έγινε χθες. Μέσα σε αυτή την παρέα θα ξεπεραστεί. Ξέρετε, μάνα είναι μία. Μόνο μία τέτοια σεζόν θα μπορούσε να με κάνει να περνάω όσο πιο ανώδυνα μπορώ αυτή τη στιγμή»
Και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Μίλησα μαζί της και μετά από μισή ώρα αφού με είδε, με χαιρέτησε και χαιρέτησε και τον κόσμο»
Και συνέχισε: «Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε αναγκασμένοι σε τέτοιες στιγμές να δείχνουμε ότι δεν μας συμβαίνει τίποτα, για να μπορούμε να είμαστε στη σκηνή. Ήταν μια στιγμή που την περίμενα, θα συνέβαινε κάποτε»
Ο Τάσος Παλαντζίδης κατέληξε λέγοντας: «Δεν είμαι δυστυχισμένος, γιατί συνέβη αφού έχουμε ζήσει. Στην ηλικία που είμαι είναι αστείο καμιά φορά να κλαις τη μάνα σου, όταν θα μπορούσαν να σε κλαίνε εσένα τα παιδιά σου. Είναι ανθρώπινη όμως η στιγμή, γι’ αυτό και αντέδρασα έτσι»
- Σε κλινική η Σκορδά λίγες ώρες μετά την απουσία της από το Buongiorno
- Φαίη Σκορδά: Η σοβαρή και σπάνια πάθηση που την έστειλε σήμερα στην κλινική και εκτός Buongiorno
- Πρεμιέρα Buongiorno! Η αγχωμένη Σκορδά, το υπερπαραγωγή πλατό και η σπόντα για το Πρωινό
- Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή στο Buongiorno και η σοβαρή πάθηση στα μάτια που την έστειλε στην κλινική
- Η επιστροφή Μικρούτσικου στο Buongiorno και τα πειράγματα στη Φαίη Σκορδά για τα γυαλιά της
- Ζωή Κωνσταντοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος σε αδιανόητο καβγά στο Buongiorno: «Λες ψέματα»







