Διέκοψε το πρόγραμμα ο Λευτέρης Πανταζής: «Δεν μπορώ, σταματήστε το»

O Λευτέρης Πανταζής ήταν καλεσμένος στο τελευταίο Breakfast@Star, για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και την ώρα που ερμήνευε ένα τραγούδι, ζήτησε από την ορχήστρα να σταματήσει και διέκοψε το πρόγραμμα.

Τι συνέβη; Ο τραγουδιστής ερμήνευε νέο του τραγούδι με τίτλο «Με είχες δεδομένο» και διέκοψε την ερμηνεία του λέγοντας συγκινημένος:

«Δεν μπορώ! Σταματήστε το, παρακαλώ. Σταματήστε το γιατί συγκινήθηκα πάρα πολύ. Συγκινήθηκα πάρα πολύ».

Με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να πηγαίνουν κοντά του και να τον ρωτούν γιατί συγκινήθηκε και τι του θύμισε!

«Ε, συγκινήθηκα, τι να κάνω… Το αφιερώνω σ’ αυτούς που κατάλαβαν» υπογράμμισε ο Λευτέρης Πανταζής και συνέχισε λέγοντας ας πουν ένα πιο χαρούμενο τραγούδι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts